ĐOKOVIĆ U PROBLEMU! Amerikanac šokiran Novakom: "Ne znam šta se sa njim dešava"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

24.05.2024

07:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prognoze i nisu tako dobre...

ĐOKOVIĆ U PROBLEMU! Amerikanac šokiran Novakom: "Ne znam šta se sa njim dešava"!

Foto: Instagram.com/djokernole

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je u duelu protiv Holanđanina Talona Grikspora, koji je trajao svega jedan sat i 18 minuta, rezultatom 2:0 (7:5, 6:1) izborio plassman u polufinale ATP turnira u Ženevi, gde će se sastati sa češkim teniserom Tomašem Mahačem trenutno 44. igračem na planeti.

Međutim, pojedinci u teniskom svetu i dalje su "zabrinuti" za Novakovu aktuelnu formu, a u fokusu analiza i dalje je njegov meč na Mastersu u Rimu gde je srpski teniser, na iznenađenje svih, lako poražen od Tabilja.

Uoči predstojećeg Rolan Garosa, nekadašnji američki teniser Sem Kveri je u jednom podkastu izneo svoje stavove o Novaku Đokoviću i njegovoj formi:

Foto: Tanjug/AP

Sem Kveri zabrinut za formu Novaka Đokovića

 

- Ne znam šta se dešava sa Đokovićem. Gledao sam njegov meč protiv Tabila u Rimu. Izgledalo je kao da nije ni pokušao. Izgubio je 6:2 6:3. Nije bio mentalno u meču - istakao je Kveri i dodao:

- U ovom trenutku on je zabrinut samo za Grend slemove, tako da mu verujem da će se psihički oporaviti i biti angažovan i spreman da ide na Otvoreno prvenstvo Francuske. Međutim, on nikada nije došao na Rolan Garos u poslednjih 15, 16 godina sa tako užasnim rezultatima. Tako da me takođe ne bi čudilo ako izgubi rano od grača kao što je Tabilo.

Da podsetimo, Novak se danas (petak, 24. maj) sastaje sa Čehom Tomašem Mahačem u polufinalu ATP turnira u Ženevi, a navedeni turnir najbolji teniser sveta koristi kao pripremu za ono što ga očekuje na Rolan Garosu.

Kako se bliži početak Rolan Garosa, teniska javnost će sa nestrpljenjem pratiti Đokovićevu formu i rezultate, dok će Kverijeva prognoza dodatno podgrejati interesovanje za ovogodišnji turnir.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading