OGLASILA SE NOVAKOVA MAJKA: Otkrivena je tajna porodičnog doma Đokovića - jednu stvar nikako ne može da podrži!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

23.05.2024

07:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dok Novak krči put ka trofeju u Ženevi...

OGLASILA SE NOVAKOVA MAJKA: Otkrivena je tajna porodičnog doma Đokovića - jednu stvar nikako ne može da podrži!

Foto: Tanjug/AP

Porodica Đoković proslavlja Novakovu titulu na Rolan Garosu

Porodica Đoković je uvek bila pod budnim okom javnosti, a mnoge zanima kakvi su odnosi između Novakove supruge Jelene i njegove majke Dijane.

Dijana Đoković je jednom prilikom otkrila da retko viđa Jelenu i Novaka, ističući da su oni stvorili svoju porodicu i oazu. Ona je takođe naglasila da postoje mimoilaženja, posebno kada je reč o ishrani, ali da je srećna što ima unuke koje voli da posećuje i s njima provodi vreme.

- Oni nažalost retko dolaze, stvorili su svoju porodicu i oazu. Jelena određene stvari radi na svoj način. Dolazi do mimoilaženja, naročito po pitanju ishrane koju ne podržavam. Jako sam srećna što imam unuke, što su mi podarili Stefana i Taru. Možda ne provodimo sa njima onoliko vremena koliko bismo želeli, ali i to što provodim zaista mi mnogo znači i nekako me vraća u detinjstvo, u period kad su moja deca bila mala - istakla je majka najboljeg tenisera planete Novaka Đokovića.

Republika

Foto: Starsport

Porodična tajna - Dijana, Novak i Jelena Đoković

 

Majka Novaka Đokovića je naglasila da je tu da uživa u društvu Stefana i Tare i da ponekad prekrši neka pravila, ali je naglasila da ne želi da vaspitava Jeleninu i Novakovu decu, već da im pruži toplinu doma kod bake i deke.

Dijana Đoković je otkrila da se trude da se viđaju kad god je to moguće, te da vole da provedu vreme zajedno na jezeru ili šetajući. Takođe, naglasila je da unuci vole njene čuvene palačinke, te da se često nadmeću oko toga koje će palačinke jesti. Stefan, najstariji unuk, preferira "normalne" palačinke, dok se Dijana sa osmehom na licu pita "Koje ćete, bezglutenske ili normalne?".

Ovaj iskreni osvrt Dijane Đoković otkriva da iako postoje razlike u porodičnim navikama i pristupu, porodica Đoković pronalazi načine da neguje svoje odnose i uživa u vremenu provedenom zajedno.

OStaje da se vidi i hoće li Novak nakon eventualnog osvajanja trofeja na Rolan Garosu sesti za trpezu i pojesti neku "normalnu" palačinku koju bude spremila njegova majka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading