ORGANIZATORI ODLUČILI! Evo kada Novak igra za polufinale Ženeve!

Autor:

Sport

22.05.2024

22:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo svet očekuje nastup srpskog asa.

ORGANIZATORI ODLUČILI! Evo kada Novak igra za polufinale Ženeve!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Najbolji teniser sveta Novak Đoković je uspešno započeo svoj nastup u Ženevi, pobedivši Janika Hanfmana u osmini finala. Sa nestrpljenjem očekuje ko će mu biti naredni protivnik, dok je već dobio informaciju da će četvrtfinalni meč odigrati u četvrtak, ne pre 15.30 časova.

Ono što čini ovaj trijumf još značajnijim jeste da je Novak Đoković postao tek treći igrač u istoriji sa 1.100 pobeda na ATP turu. Ispred njega su samo Džimi Konors i Rodžer Federer. Konors je ostvario 1.274 pobede i 282 poraza, dok Švajcarac ima 1.251 pobedu i 275 poraza. Đokovićev uspeh u ovoj oblasti još jednom potvrđuje njegovu izuzetnu karijeru i dominaciju na teniskim terenima.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Janik Hanfman

Iako je ova sezona za Novaka Đokovića počela obećavajuće, sa dva polufinala na Australijan openu i Monte Karlu, do sada još uvek nije osvojio nijedan turnir. Ovo predstavlja izazov za njega, ali i dodatni motiv da ostvari još veće uspehe u nastavku sezone. S obzirom na njegov talenat i posvećenost, sigurno je da će nastaviti da teži ka novim trofejima i ostvarivanju svojih sportskih ciljeva.

Podsetimo, za plasman u polufinale najbolji teniser u istoriji "belog sporta" igraće protiv boljeg iz duela Denis Šapovalov (Kanada) - Talon Grikspur (Holandija).

Trenutno je Kanađanin bliži Novaku, jer vodi u setovima 1:0, pošto je prvi dobio u taj-brejku.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading