NISU SAMO BODOVI! Evo koliko je Nole ZARADIO novca plasmanom u ČETVRTFINALE Ženeve!

Autor:

Sport

22.05.2024

21:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pozamašna svota ide na račun srpskog asa.

NISU SAMO BODOVI! Evo koliko je Nole ZARADIO novca plasmanom u ČETVRTFINALE Ženeve!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser na planeti, Novak Đoković, započeo je pobedom učešće na ATP turniru u Švajcarskoj, prebrodivši drugo kolo pobedom nad Janikom Hanfmanom iz Nemačke rezultatom 2:0 (6:3, 6:3). Svojom sigurnom igrom, Srbin je demonstrirao svoju klasu, posebno ističući se u završnici meča.

Nakon trijumfa, organizatori su mu priredili iznenađenje u vidu rođendanske torte, koju je Novak imao priliku da obeleži na terenu.

Pobedom nad Hanfmanom, Novak Đoković je osvojio dodatnih 50 bodova na ATP listi, što ga je dovelo do ukupno 9.910 sakupljenih bodova. S obzirom da ovaj turnir pripada seriji ATP 250, Đoković ima priliku da osvoji još maksimalno 200 poena, što bi dodatno učvrstilo njegovu poziciju na vrhu liste.

Foto: www.profimedia.rs

 

Ulaskom u četvrtfinale, Novak Đoković je zaradio 18.779 američkih dolara na ovom turniru, koji se igra za ukupan nagradni fond od 626.835 dolara. Pobedniku turnira pripašće čak 88.125 američkih dolara, nagrada koja dodatno potvrđuje značaj ovog takmičenja.

Novak Đoković nastavlja da dominira teniskim terenima širom sveta, pokazujući svoju izuzetnu formu i neprikosnoven kvalitet igre. Njegovi nastupi poput ovog u Švajcarskoj samo potvrđuju zašto je trenutno najbolji teniser na svetu.

Protivnik srpskog asa u borbi za polufinale biće pobednik duela Denis Šapovalov (Kanada) - Talon Grikspur (Holandija).

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading