NOVAK BACIO ŠVAJCARCE U TRANS! Đoković pričao na francuskom, pa OTKRIO ključ POBEDE!

Autor:

Sport

22.05.2024

21:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as izborio plasman u četvrtfinale Ženeve.

NOVAK BACIO ŠVAJCARCE U TRANS! Đoković pričao na francuskom, pa OTKRIO ključ POBEDE!

Foto: www.profimedia.rs

Vratio se Nole na trijumfalan način! Posle neuspeha na Mastersu u Rimu, pre toga i na Australijan openu, najbolji teniser sveta pobedom je krenuo u osvajanje Ženeve protiv Janika Hanfmana iz Nemačke, kojeg je "počistio" u dva seta (6:3, 6:3).

Tako je Novak Đoković na najbolji način proslavio 37. rođendan, da bi po završetku meča otkrio šta je bio ključ trijumfa:

- Hvala puno na vašoj podršci, hvala na pesmi koju ste mi pevali za rođendan, dirnuli ste me, na energiji koja je bila vrlo pozitivna. Vrlo sam srećan, nisam bio ovde na turniru, ali dobro poznajem Ženevu. Ovo je drugi put da igram ovde, poslednji put sam igrao pre sedam godina. Zadovoljan sam što sam ovde i hvala vam na podršci - rekao je Novak posle meča na terenu.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Srpski teniser je potom otkrio ključ pobede u duelu sa Janikom Hanfmanom:

- Znam da je moj protivnik danas teniser sa velikim kvalitetom, koji ima odličan servis, koji je dobro odigrao, vrlo agresivno. Mislim da sam bio malo "srećan" što sam dobio taj prvi set. Potom sam uspeo da u drugom setu vežem šest gemova uzastopno. Srećan sam što sam priveo meč kraju. Moram da budem zadovoljan igrom i pobedom danas.

Ipak, rođendan je taj koji je najvažniji za Noleta večeras i zbog toga je bio posebno srećan.

- Rođendan! Moj rođendan ne bi bio isti da nisam dobio ovaj duel. Lepo je ovde biti prvi put na turniri, tu je i moja porodica koja je došla da me podrži, otac, tetka, stric, rođaci... Nemamo mnogo prilike da se viđamo u poslednje vreme. Zahvalan sam svima koji su došli da me podrže i zbog pesme "Srećan rođendan", to me je dirnulo - objasnio je Đoković.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading