BRAVO OLGA: Srpski teniserka sve bliža Rolan Garosu!

Autor:

Sport

21.05.2024

14:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Danilovećva ostvarila bitan trijumf!

BRAVO OLGA: Srpski teniserka sve bliža Rolan Garosu!

Foto: www.profimedia.rs

Srpska teniserka Olga Danilović započela je kvalifikacije za Rolan Garos pobedom nad rumunskom teniserkom Ankom Aleksijom Todoni rezultatom 6:1, 4:6, 6:1. Danilovićeva, koja se nalazi na 125. mestu WTA liste, demonstrirala je svoju dominaciju tokom meča, posebno u prvom setu gde je lako stigla do ubedljive pobede.

Iako je protivnica uspela da izjednači rezultat u drugom setu, Olga je uspela da se vrati i sigurno osvoji set odluke, obezbedivši sebi mesto u drugom kolu kvalifikacija. Olgu Danilović očekuje izazovan susret sa australijskom teniserkom Kimberli Birel, koja je takođe ostvarila pobedu u prvom kolu kvalifikacija.

Birelova je savladala Veroniku Kudermetovu iz Rusije rezultatom 2:6, 6:0, 6:3, što nagoveštava da nas očekuje uzbudljiv meč u drugom kolu. Pored Olge Danilović, još jedna srpska teniserka, Natalija Medvedović, takođe je uspela da se plasira u drugo kolo kvalifikacija za Rolan Garos. 

Njeno učešće u narednom kolu kvalifikacija predstavlja dodatni uspeh za srpski tenis i pruža nadu da bi mogla da ostvari značajan rezultat na ovom prestižnom turniru. Biće interesantno videti da li Danilovićeva može do velkog uspeha i možda stigne do završnice Rolan Garosa i okiti se trofejom. To bi sigurno dalo dodatnu motivaciju na dalji tok karijere, ali sigrno ni sada ne manjka motivacije ko fantastične Olge.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading