SAD JE STVARNO KRAJ ZA NADALA: Španac u suzama, plakao i Madrid

Autor:

Sport

01.05.2024

08:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je bio jedan od onih trenutaka, kada dođe, jako je teško... Moj san je bio da završim ovde, na ovom terenu, rekao je Rafa.

SAD JE STVARNO KRAJ ZA NADALA: Španac u suzama, plakao i Madrid

Foto: Tanjug/AP

Rafael Nadal oprostio se od svoje verne publike sa suzama u očima! Španskog tenisera eliminisao je sa mastersa u Madridu Jirži Lehečka sa 2:0, po setovima 7:5, 6:4, a onda se Rafa pozdravio od domaćih navijača jer je otkrio da mu je to bio poslednji nastup u domovini.

 Nadal je dobio od organizatora mastersa specijalan trofej, a potom je održao i govor koji je rasplakao publiku na tribinama. Rafa je otplesao poslednji ples na šljaci Madrida.

- Ovo je bio jedan od onih trenutaka, kada dođe, jako je teško... Ali, moj život i moje telo mi već dugo šalju signale - počeo je jedva Rafael Nadal na svom oproštaju od Madrida, pa nastavio

 

 

Moj san je bio da završim ovde, na ovom terenu. Imao sam sreće u svom životu da svoju strast pretvorim u posao. Privilegovan sam bio.

On je dodao da će pokušati da igra na mastersu u Rimu, a da je glavni cilj da zaigra na Rolan Garosu poslednji put i na Olimpijskim igrama na istom terenu u Parizu.

- San mi je da igram sve te turnire na kojima sam imao uspeha, bar još jednom. Nažalost, propustio sam Monte Karlo, ali u Rimu sam osvojio mislim deset titula. Želim tamo da igram i da igram dobro. Nastavljam karijeru, imam nekoliko ličnih ciljeva za sledećih nekoliko nedelja i hoću da vidim da li mogu da ih ostvarim - dodao je Nadal jasno stavljajući do znanja da mu je ovo poslednja sezona.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading