NIŠTA OD SENZACIJE U MADRIDU: Nadal ISKALIO SAV BES na 16-godišnjaku!

Autor:

Sport

25.04.2024

19:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo jedan gem je izgubio.

NIŠTA OD SENZACIJE U MADRIDU: Nadal ISKALIO SAV BES na 16-godišnjaku!

Foto: www.profimedia.rs

Rafael Nadal dominira na turniru u Madridu

Rafael Nadal je započeo turnir iz serije 1.000 u Madridu izuzetnom dominacijom. U prvom kolu je surovo pobedio 16-godišnjeg Amerikanca Darvina Blanka rezultatom 6:1, 6:0 za samo 65 minuta provedenih na terenu. Španac, trenutno 512. na ATP listi, pokazao je svoju nadmoć i lakoću u igri protiv mnogo mlađeg protivnika, što je oduševilo publiku.

Spektakularan povratak

Republika

Foto: Profimedia

Darvin Blank


Nadalov govor tela posle serije povreda i dugog izostanka sa Tura bio je inspirativan za sve ljubitelje tenisa. Nakon osvajanja 12 titula u Madridu, španski teniser se vratio sa izuzetnom energijom i motivacijom da se ponovo dokaže na terenu.

Susret sa desetim nosiocem

U drugom kolu, Nadala očekuje veliki izazov u vidu meča sa desetim nosiocem, Aleksom de Minorom iz Australije. Ovaj meč će definitivno biti test Nadalovih trenutnih mogućnosti i prilika da pokaže "dominaciju" i snagu protiv ozbiljnijeg protivnika.

Razlika u godinama

Kolika je razlika među dva večerašnja rivala najbolje govori to što je Nadal svoj prvi put ovaj turnir igrao i pre Blankovog rođenja, a do sada je pet puta u karijeri osvajao titulu u prestonici Španije. Mladi teniser nije mogao da poveruje u to da će igrati protiv Rafe.

Rafael Nadal je još jednom pokazao zašto je jedan od najvećih tenisera svih vremena, a ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju njegove naredne nastupe na turniru u Madridu. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading