SRAM TE BILO RAFA: Nadal UDARIO na Novaka! Nikad BRUTALNIJA PROZIVKA Španca!

Autor:

Sport

18.09.2023

21:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se nije očekivalo od njega..

SRAM TE BILO RAFA: Nadal UDARIO na Novaka! Nikad BRUTALNIJA PROZIVKA Španca!

Foto: Tanjug/AP

Dok je Novak Đoković u svojim poznim igračkim godinama i dalje najbolji teniser na svetu, osvaja gren slemove i obara rekorde, njegov najveći rival ga kritikuje na televiziji.

Rafael Nadal je veliki šampion i rivalstvo protiv Novaka je jedno od najboljih u istoriji sporta, ali očigledno je da mu je Nole nabio toliko kompleksa, da mu umesto čestitki šalje otrovne strelice.

Rafa je da izjavu za špansku televiziju, a tom prilikom je pričao o dostignućima na gren slem turnirima i tako namerno potkačio Đokovića.

- Mislim da Đoković živi tu gren slem priču na malo intenzivniji način od mene i ostalih tenisera. Za njega bi bila velika frustracija da nije ostvario taj rekord- rekao je Nadal, a ovo je izazvalo ogroman bes na društvenim mrežama.

 

 

Sećaju se svi kako je plakao Nadal kada je Rodžer Federer išao u penziju. Novak mu izaziva očigledno drugačiju vrstu emocije. 

Očigledno je da iako je Đoković najbolji teniser svih vremena, nikada neće dobiti poštovanje koje zaslužuje od strane određenih sujetnih ljudi.

Novak ne mari za ovo, on ide svojim putem, ruši rekorde, ispisuje istoriju, a koliko je veliki možda će svi shvatiti tek nakon što završi blistavu karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

 

Komentari (1)

Loading
Milica

19.09.2023 10:33

Nece dobiti postovanje jer ga NE zasluzuje kao covek! Mnogo je los i zivcan. Dzaba mu titule