ENGLEZ STAO U NOVAKOVU ZAŠTITU! Najveća senzacija Vimbldona NAPALA zemljaka zbog sramne KRAĐE!

Autor:

Sport

15.07.2023

15:19

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije hteo da prećuti nepravdu.

ENGLEZ STAO U NOVAKOVU ZAŠTITU! Najveća senzacija Vimbldona NAPALA zemljaka zbog sramne KRAĐE!

Foto: Tanjug/AP

Lijam Brodi

Najbolji teniser u istoriji Novak Đoković plasirao se u finale Vimbldona, pošto je s maksimalnih 3:0 savladao Italijana Janika Sinera i zakazao meč protiv Karlosa Alkaraza za osmi pehar u Londonu, a peti u nizu na Otvorenom prvenstvu Engleske.

Duel Srbina i Italijana, osim fenomenalne partije Noleta, obeležila je i katastrofalna sudijska greška, kada je Novaku dosuđen "Hindrans", iliti ometanje protivnika zbog čega mu je oduzet poen!

Đoković je ostao zbunjen u tom trenutku, bunio se s pravom, a čitav teniski svet je ostao praktično u čudu. Najpre je potez arbitra osudio legendarni Džon Mekinro, a onda je u Novakovu odbranu stalo i najveće iznenađenje Vimbldona, Lijam Broudi.

- Nadam se da će se Novak zadržati ovde. To je bio užasan poziv "hindransa". Ne kažem da to nije bila smetnja, ali nikad nisam video da neko dobija tu opomenu zbog gunđanja, pogotovo jer svaki teniser to uradi makar jednom na terenu - napisao je Lijam na društvenim mrežama i nastavio:

 

 

- Znam to kao igrač. To produženo gunđanje i čudno tempirano se dešava non stop! Nikad ih ne zovu. Čudno vreme da se zauzme stav na izduženo gunđanje? A onda kršenje vremena... Šta se dođavola dešava - dodao je Broudi, pošto je doživeo "napad" od korisnika.

 

 

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Akademik

16.07.2023 12:02

ČUJTE ENGLEZI, NOVAK ĐOKOVIĆ JE NAJBOLJI TENISER NA PLANETI! Englezi kažu da Đoković ima kod njih poštovanje, ali ne i ljubav! Đonović je najbolji teniser na planeti, šarmer i dobar čovek za razlika od njih. Oni, osim Mareja, mada je on škot, nisu imali dugi niz godina tenisera u prvih 10, a neće ga ni imati. Vodeći teniseri i teniserke su uglavnom iz Istočne Evrope. Drugo englezi kao konzervativci sve im smeta što nije njihovo. Što se tiče Novaka mogu da mu pljunu pod prozor i da ga uhvate junački za onu stvar ( gospodo englezi, za ku*ac...), on će pokazati i potvrditi danas ko je?