RECEPT ZA USPEH NA VIMBLDONU? Izbeći Đokovića u žrebu!

Autor:

Sport

04.07.2023

12:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Britanac otvoreno priznao ono što i drugi znaju.

RECEPT ZA USPEH NA VIMBLDONU? Izbeći Đokovića u žrebu!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Britanski teniser Lijam Brodi izjavio je da je srećan što nije igrao protiv Srbina Novaka Đokovića na startu Vimbldona, prenose britanski mediji.

Brodi je treću godinu zaredom uspeo da izbori plasman u drugo kolo Vimbldona, pošto je na startu takmičenja pobedio Francuza Konstanta Lestjena 6:1, 6:3, 7:5.

Kladionica Meridian vam poklanja 4.000 RSD BONUSA - pogledaj kompletnu ponudu za Vimbldon na sajtu meridianbet.rs i SASTAVI ŠAMPIONSKI TIKET!

- Recept za uspeh je da dobijete dobar žreb i da ne igrate protiv Đokovića na startu turnira. Nije to neka tajna - rekao je Brodi, koji bi mogao da se sastane sa Đokovićem tek u polufinalu Vimbldona.

Đoković je juče u prvom kolu Vimbldona savladao Argentinca Pedra Kaćina 6:3, 6:3, 7:6 (7:4), a srpski teniser će se u drugom kolu sastati sa Džordanom Tompsonom iz Australije.

Foto: Tanjug/AP

Lijam Brodi, britanski teniser

Brodi je na konferenciji, posle tenisa, prešao na fudbal i istakao da je Mančester siti najbolji klub na svetu.

- Nedavno sam pročitao knjigu koja se zove Pep: Evolušn. Mančester siti je najbolji tim na svetu. Knjiga je neverovatna, dosta učim iz nje. Taj klub mi je pružio podršku, tvitovali su o meni. Drago mi je da prate moju karijeru, kao što i ja pratim taj klub - rekao je Brodi, koji je 142. teniser sveta. 

Britanski teniser će u drugom kolu Vimbldona igrati protiv Norvežanina Kaspera Ruda.

- Norveška ima sjajne sportiste. Rud i napadač Mančester sitija Erling Haland su zveri. Erling je zver u fizičkom smislu, a Rud je zver u igri. On dere lopticu - istakao je Brodi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading