SRBI IZ ZVEČANA POVUKLI RADIKALAN POTEZ! Novaku stiže NAJJAČI mogući POKLON! Trobojka će se VIJORITI Parizom!

Autor:

Sport

31.05.2023

14:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prethodnih dana Novak Đoković je pružio podršku ugroženim Srbima sa Kosmeta.

SRBI IZ ZVEČANA POVUKLI RADIKALAN POTEZ! Novaku stiže NAJJAČI mogući POKLON! Trobojka će se VIJORITI Parizom!

Foto: Starsport

Novak Đoković

Najbolji srpski teniser Novak Đoković pokušaće da u Parizu osvoji rekordnu 23. grend slem titulu i prestigne Rafaela Nadala po broju trofeja na četiri najveća turnira.

Zbog odsustva Španca, koji je rekorder sa 14 pehara u Bulonjskoj šumi, Nole je najveći favorit, uz Karlosa Alkarasa. Međutim, uprkos sjajnoj igri u prvom kolu protiv Amerikanca Aleksandra Kovačevića, Đoković je veću pažnju izazvao zbog poruke napisanoj na kameri: "Kosovo je srce Srbije. Stop nasilju!", zbog čega su reagovali mnogi mediji i političari.

Foto: Starsport

 

Nasuprot tome, Đokovićev sjajan gest dočekan je sa oduševljenjem u južnoj srpskoj pokrajini, gde je situacija prethodnih dana prilično napetaNekadašnji gradonačelnik Zvečana Dragiša Milović najavio je da će Srbi iz ovog mesta poslati trobojku prvom srpskom reketu.

- Imamo moralnu obavezu da zahvalimo jednom od najvećih Srba, počasnom građaninu Zvečana Novaku Đokoviću i da mu kažemo hvala što na veličanstven način predstavlja Srbiju i poslaćemo zastavu naše lepe Srbije Novaku da je u Parizu podigne kada osvoji Rolan Garos - naveo je Milović.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading