PORODICA ĐOKOVIĆ! Isplivala NEVIĐENA fotografija Novaka, Srđana i Dijane - ovo vredi MILIONE! (FOTO)

Autor:

Sport

30.01.2023

08:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Presrećna je bila čitava familija posle novog velikog uspeha najboljeg tenisera planete.

PORODICA ĐOKOVIĆ! Isplivala NEVIĐENA fotografija Novaka, Srđana i Dijane - ovo vredi MILIONE! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Dileme više nema - Novak Đoković je još jednom dokazao da je najbolji teniser planete i pobedom u finalu Australijan opena protiv Grka Stefanosa Cicipasa (6:3, 7:6, 7:6) vratio se na čelo ATP liste.

Nole je odigrao dominantan turnir, stigao je do desetog trofeja u Melburnu, 22. grend slem pehara u karijeri i najavio da bi do kraja sezone mogao da prestigne Rafaela Nadala sa kojim je trenutno izjednačen po ovom parametru.

Đokovića su po završetku meča preplavile emocije, a sada je isplivala i neviđena fotografija iz Melburna. Na njoj se u toplom porodičnom zagrljaju nalaze Novak, njegov otac Srđan i majka Dijana.

 

 

Nema šta - kada se pogleda ova fotografija koja vredi milione, jasno je koliko je familiji Đoković bio važan ovaj turnir.

Novaku su mnogi čestitali na ovom ogromnom uspehu, a kako je on sam otkrio, i dalje nije stigao da prođe kroz sve poruke:

- Još nisam prošao kroz sve poruke, ni na društvenim mrežama, ni moje lične. Čuo sam se sa ženom i decom i najbitnijim ljudima, sa kojima mi je to bilo bitno da uradim. Počeo sam da prolazim kroz čestitke, i teško mi je da izdvojim jednu-dve ili tri jer bi to bilo nezahvalno prema svim ljudima koji su mi čestitali. Dosta ljudi mi je čestitalo, treba sve da vidim. Počasatvovan sam i prezahvalan, jer nekako čovek ne zna dokle dopire njegov uticaj i drago mi je što moje kolege iz ostalih sportova prate i pružaju podršku.

Takođe, dodao je da u Srbiju neće stići još neko vreme:

Ne vraćam se odmah za Beograd, ali biću u Srbiji za sedam, osam dana - rekao je Novak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading