POVREDILO JE I NJEGA I MENE! Novak govorio o ocu Srđanu: Potrebne su i neke LEKCIJE o životu!

Autor:

Sport

29.01.2023

16:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji srpski teniser dotakao se teme koja je bila više nego aktuelna u Australiji.

POVREDILO JE I NJEGA I MENE! Novak govorio o ocu Srđanu: Potrebne su i neke LEKCIJE o životu!

Foto: Tanjug/AP

Srđan i Dijana Đoković

Najbolji srpski teniser, Novak Đoković, vratiće se na čelo ATP liste u ponedeljak.

Đoković je savladao Stefanosa Cicipasa u finalu Australijan opena (6:3, 7:6, 7:6) i na taj način stigao do desetog trofeja u Melburnu, kao i 22. grend slem titule u karijeri i sada se u toj kategoriji izjednačio sa Rafaelom Nadalom.

Po završetku finalnog meča slomile su ga emocije, a na konferenciji za medije pričao je, između ostalog, i o ocu Srđanu.

Dešavanja prethodnih dana, u vezi sa mojim ocem, nisu bila laka za mene. Morao sam da držim sve te stvari blizu, u fokusu. Ljudi oko mene su uradili sjajan posao - istakao je Novak Đoković:

Republika

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

 

- Pored teniskih treniga potrebne su i neke lekcije o životu. Treba mi vremena i za to. Kvalitet tenisa je možda i moj najbolji koji sam igrao ovde, u rangu sa sezonama kada sam imao veoma dobre sezone i veoma dobra izdanja na Australijan openu. Sada ne znam koliko vremena imam ispred sebe. Što se tiče mog oca, procenili smo da je najbolje da ne bude tu. To je povredilo njega, povredilo i mene. Videli smo se posle mečeva, grlili smo se. Bilo je veoma tužno i teško za obojicu. Bitno je da se ja osećam dobro na terenu i da pobeđujem mečeve. Ako će nešto biti bolje za njega ili mene, uradićemo to. Na kraju smo imali dobar završetak turnira.

Podsetimo, Srđan je znao da proslavi uspeh svog sina, pa je tako nastao i jedan veoma zanimljiv video snimak.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading