IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Novak govorio o POVREDI koja mu zadaje muke!

Autor:

Sport

30.01.2023

07:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najbolji teniser planete nije bio sto odsto spreman, a opet je stigao do titule u Melburnu.

IMA LI RAZLOGA ZA BRIGU? Novak govorio o POVREDI koja mu zadaje muke!

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Novak Đoković pokorio je Australiju po deseti put.

U finalnom meču Australijan opena Nole je bio bolji od Stefanosa Cicipasa (6:3, 7:6, 7:6) i na taj način stigao je do 22. grend slem trofeja, kao i do povratka na vrh ATP liste.

I pored toga što je na dominantan način osvojio pehar u Melburnu, Đoković nije bio sto odsto spreman. Naime, njega je mučila povreda noge o kojoj je govorio posle finalnog meča na tradicionalnom slikanju u botaničkoj bašti.

- Moram da snimim nogu, da vidim šta se dešava i u zavisnosti od toga, odlučiću da li idem u Dubai ili ne. Za sada sam prijavljen, ali videćemo da li ću se za nekoliko nedelja vratiti na teren. Dubai se igra u poslednjoj sedmici februara, nisam doneo konačnu odluku - istakao je Novak.

Đoković je potom otkrio i da li će se vratiti u Melburn i naredne godine.

- Mislim da rezultati koje postižem ovde dovoljno govore i naravno da postoji želja da se vratim i naredne godine. Prošlo je tačno 15 godina od kada sam osvojio prvi grend slem ovde u Melburnu, tada su oba moja brata bila sa mnom, sada je sa mnom samo jedan, Marko. To čini ovu pobedu još posebnijom. Voleo bih da se vratim, vraćaću se sve dok budem igrao na visokom nivou - rekao je Nole, pa dodao:

 - Želja da osvojim trofej je bila velika. Bilo je dosta izazova, ali sve je na kraju pozitivno iskustvo. Plašio sam se zbog noge šta će biti, bio sam zabrinut oko toga kako će me ovde prihvatiti nakon prošlogodišnjih dešavanja, pa onda dešavanja sa mojim ocem... Sve sam to prihvatio i zahvalan na svemu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading