UPOREDIO NOVAKOVE I RAFINE TITULE: Mats Vilander dao zanimljiv komentar posle finala u Melburnu

Autor:

Sport

29.01.2023

20:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Šveđanin je dao svoj sud posle spektakla u Melburnu, gde je Novak ponovo pokazao da je najbolji u istoriji.

UPOREDIO NOVAKOVE I RAFINE TITULE: Mats Vilander dao zanimljiv komentar posle finala u Melburnu

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković stigao je do svoje desete titule na Australijan openu, pošto je u današnjem finalu porazio Stefanosa Cicipasa sa 3:0.

Na taj način se izjednačio sa Rafaelom Nadalom po broju osvojenih grend slem titula, pošto sada obojica tenisera imaju po 22 najveće titule.

Đoković je dominantan na Australijan openu, Nadal na Rolan Garosu, a zanimljiv komentar na tu temu dao je Mats Vilander, bivši teniser, a sada stručni konsultant na "Eurosportu".

- Lako možete da uporedite Đokovićevih 10 titula na Australijan openu sa Nadalovih 14 na Rolan Garosu. Kada slavite toliko puta na tvrdoj podlozi, to znači da morate da pobedite najbolje igrače jer svi znaju na njoj da igraju -  rekao je Vilander.

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je osvojio desetu titulu na Australijan openu

On je zatim izjavio da se ne seća da je nekada video ovakvog Đokovića.

- Ni ja se ne sećam da sam ikada video ovakvog Novaka. Svakako da je potreban i određeni emotivni napor da bi se osvojila 22. grend slem titula. Zato i ima tih 22, jer je emotivno mnogo ulagao - kaže Šveđanin.

Šveđanin dodaje da nikad nešto slično nije doživeo.

- Nikada nisam osetio tu vrstu emocija u bilo kom meču na turniru tokom karijere, čak ni kad sam bio mlađi. Osvojio je 22 slema i to je glavni razlog. Uključen je u to, sve vreme je uključen - zaključio je Vilander.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading