GLAVA, SRCE I ONA STVAR: Ovo se nije videlo u prenosu, Novakov potez sve JASNO pokazuje! (VIDEO)

Autor:

Sport

29.01.2023

23:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković je pokazao svima na stadionu od čega je satkan.

GLAVA, SRCE I ONA STVAR: Ovo se nije videlo u prenosu, Novakov potez sve JASNO pokazuje! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Srpski teniser Novak Đoković je ponovo postao vladar Melburna, pošto je u finalu ovogodišnjeg Australijan opena savladao Stefanosa Cicipasa sa 3:0 i tako osvojio svoju desetu titulu u ovom gradu.

Nakon poslednjeg poena, srpski teniser je pokazao na svoju glavu, a zatim i na svoje srce, što je moglo da se vidi u direktnom prenosu, međutim, pojavio se snimak koji pokazuje da je Novak još nešto pokazao ka Australijancima.

 

 

Naime, nakon što je pokazao na srce, Novak je pokazao na svoje međunožje, alaudirajući na to da je u ključnim trenucima bolji nego iko ikad, i da mu u tome nema ravnog.

Nakon ove pobede, Novak je stigao do svoje 22. grend slem titule, čime se izjednačio sa Rafaelom Nadalom po broju najvećih trofeja.

Takođe, ovom pobedom je Đoković sebi obezbedio prvo mesto na najnovijoj ATP listi, koja izlazi za samo nekoliko sati.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
kapetan Dragan

30.01.2023 10:08

Ajde, majmune novinarski. Nije se Novak uhvatio za medjunozje, nego je popravio majicu u pojasu, a ti ovo pises da bi svi potrcali na otvaranje da vide kako je to bilo