SRBIJA IMA JOŠ JEDNOG PREDSTAVNIKA U LIGI KONFERENCIJA: UEFA je odlučila - on kreće put Rumunije!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

17.08.2024

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Velika časta za srpskog arbitra.

SRBIJA IMA JOŠ JEDNOG PREDSTAVNIKA U LIGI KONFERENCIJA: UEFA je odlučila - on kreće put Rumunije!

Foto: Starsport

Evropska fudbalska unija (UEFA) imenovala je srpskog sudiju Novaka Simovića za glavnog sudiju u prvom meču plej-ofa za Ligu konferencija između rumunskog Kluža i kiparskog Pafosa. Simoviću će u ovom zadatku pomagati njegovi sunarodnici - Nikola Đorović i Miloš Simović, dok će ulogu četvrtog sudije obavljati Stanko Ostaćanin. U VAR sobi će biti Momčilo Marković i Aleksandar Živković.

Prva utakmica plej-ofa za Ligu konferencija između Kluža i Pafosa održaće se u Rumuniji, tačnije u Klužu, u četvrtak, 22. avgusta s početkom u 19.30 časova. Revanš meč zakazan je za 29. avgust i održaće se na Kipru, s početkom u 19. 00 časova.

Novak Simović je iskusan sudija koji će imati odgovornost da sudi važan meč u okviru plej-ofa za Ligu konferencija. Njegovo prisustvo na ovom meču simbolizuje poverenje koje UEFA ima u srpske sudije i njihovu sposobnost da obavljaju ovako zahtevne zadatke.

Foto: Starsport

Novak Simović deli pravdu na meču plej-ofa Lige konferencija

 

Imenovanje Simovića, Đorovića, Simovića, Ostaćanina, Markovića i Živkovića za ovaj meč ističe značaj srpskih sudija na međunarodnoj fudbalskoj sceni. Njihovo prisustvo na ovako važnom meču predstavlja priznanje za kvalitet srpskih arbitara i njihov doprinos razvoju fudbala.

S obzirom na složenost meča i značaj takmičenja, očekuje se da će Simović i njegov tim sudija i u VAR sobi pružiti profesionalan i pošten sud, čime će doprineti regularnosti i fer pleju na terenu.

Pre meča, Simović i njegov tim sigurno će pažljivo analizirati obe ekipe kako bi bili spremni za sve potencijalne situacije koje se mogu desiti tokom utakmice. Njihova uloga je ključna za održavanje reda i fer pleja na terenu.

Novak Simović i njegov tim imaju veliku odgovornost na ovom meču, ali njihovo iskustvo i profesionalnost pružaju sigurnost da će obaviti ovaj zadatak na najbolji mogući način. Svi ljubitelji fudbala sa nestrpljenjem očekuju ovaj meč i nadaju se da će biti obeležen sportskim i fer plejom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading