PUKLA LJUBAV: Nejmar VARAO TRUDNU devojku, ona mu OPROSTILA -RODILA dete, pa ga ŠUTNULA!

Autor:

Sport

29.11.2023

12:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Težak period za brazilskog asa.

PUKLA LJUBAV: Nejmar VARAO TRUDNU devojku, ona mu OPROSTILA -RODILA dete, pa ga ŠUTNULA!

Foto: Tanjug/AP

Nejmar posle utakmice Hrvatska - Brazil

Samo mesec dana pošto je Nejmar postao otac, njegova devojka i majka deteta Bruna Bjankardi je saopštila javno da su njih dvoje raskinuli.

- Ovo je privatna stvar, ali pošto me stalno povezuju sa raznim vestima, sumnjivim stvarima i šale se na moj račun, moram da vas obavestim da ja nisam u vezi. Mi smo Mevini roditelji i to je razlog našeg odnosa. Nadam se da me više nećete povezivati sa takvim vestima i tračevima. Hvala - napisala je Bruna na društvenim mrežama.

 

 

Slavni fudbaler Nejmar i njegova devojka Bruna Bjankardi prekinuli su vezu samo mesec dana nakon što su proslavili rođenje svoje ćerkice Mavije. Kako su preneli brazilski mediji, par je javno imao uspone i padove, činilo se da će se izboriti s problemima koji su ih pratili, ali je onda list Koreio Braziliense objavio neverovatan podatak da je fudbaler Al Hilala prevario devojku čak 92 puta.

- Bru, već sam se izvinio za svoje greške, ali osećam potrebu da to uradim i ovako, javno. Privatna stvar postala je javna i zbog toga izvinjenje treba da bude javno. Ne mogu da zamislim sebe bez tebe, ne znam da li će ovo da donese rezultat, ali danas želim da budeš sigurna da hoću da probam. Naš cilj će prevagnuti, naša ljubav prema detetu će pobediti, naša ljubav koju imamo jedno prema drugom će nas ojačati - napisao je Nejmar nakon što je uhvaćen u prevari, a nekoliko nedelja kasnije doživeo je tešku povredu u dresu Al HIlala zbog koje je završio sezonu.

Ljubavi je definitivno došao kraj, tako da Nejmar neće uspeti da stigne do većeg broja prevara nego što je postigao golova u karijeri.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading