PROBLEM ZA AL HILAL: Nejmar NA OPERACIJI! DEVET MESECI VAN TERENA!

Autor:

Sport

01.11.2023

22:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odradiće zahvat u domovini.

PROBLEM ZA AL HILAL: Nejmar NA OPERACIJI! DEVET MESECI VAN TERENA!

Foto: Tanjug/AP

Fudbaler Al Hilala Nejmar biće operisan u Belo Horizonteu, dve nedelje nakon što povredio koleno na utakmici reprezentacije, saopštila je Brazilska fudbalska konfederacija (CBF).

- Tim doktora Rodriga Lasmara, glavnog lekara muške reprezentacije, biće odgovoran za operaciju u bolnici Mater Dei u Belo Horizonteu-  navodi se u saopštenju CBF-a.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Nejmar

 

Brazilski mediji podsećaju da je Nejmar pokidao prednji ukršteni ligament i meniskus u levom kolenu tokom utakmice protiv Urugvaja u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo, koja je odigrana 17. oktobra.

U saopštenju se ne navodi koliko će fudbaler Al Hilala da bude van terena, ali brazilski mediji navode da će Nejmar sigurno odsustvovati devet meseci.

Nejmara je doktor Lasmar već operisao u istoj bolnici 2018. godine, nakon što je zadobio tešku povredu stopala dok je igrao za Pari Sen Žermen.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading