DEVOJKA OSTAVILA NEJMARA ZBOG PREVARE: Da je još malo sačekala "slavili" bi jubilarno neverstvo

Autor:

Sport

04.11.2023

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bruna prešla Brazilcu preko mnogo toga, ali 92. put nije mogla.

DEVOJKA OSTAVILA NEJMARA ZBOG PREVARE: Da je još malo sačekala "slavili" bi jubilarno neverstvo

Foto: Tanjug/AP

Nejmar

Slavni fudbaler Nejmar i njegova devojka Bruna Biankardi prekinuli su vezu samo mesec dana nakon što su proslavili rođenje svoje ćerkice Mavije. Kako su preneli brazilski mediji, par je javno imao uspone i padove, činilo se da će se izboriti s problemima koji su ih pratili, ali je onda list Koreio Braziliense objavio neverovatan podatak da je fudbaler Al Hilala prevario devojku čak 92 puta.

 

 

- Veza između Nejmara i Brune je došla do kraja posle 92. izdaje. Njih dvoje već pripremaju zvaničnu objavu, ali održavaju prijateljski odnos zbog svoje čerke Mavije - tvrdi list.

Ovaj put, po svemu koban i poslednji, Nejmar je navodno prevario svoju partnerku dok je bio na zabavi u subotu 28. oktobra i u nedelju 29. oktobra u svojoj vili u Mangaratibi u blizini Rio de Žaneira. Posle toga Bruna je odlučila da se konačno rastanu. Naime, ona je izbrisala sve fotografije svog verenika na Instagramu, sem onih na kojima su zajedno sa bebom, i napisala "Ne očekujte da će se osoba promeniti ako ne vidi problem u onome što radi".

 

 

Podsetimo, osim ćerkice sa Brunom Nejmar ima 12-godišnjeg sina Davija Luku sa Karolinom Dantas. Fudbaler i Bruna upoznali su se 2020. godine i brzo su uplovili u vezu, a nedavno su postali i roditelji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading