POVRATAK U SRPSKI FUTSAL! Jovanović preuzeo KMF Novi Pazar

Autor:

Sport

11.09.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Posle bogatog međunarodnog iskustva ponovo je kod svoje kuće.

POVRATAK U SRPSKI FUTSAL! Jovanović preuzeo KMF Novi Pazar

Foto: KMF Novi Pazar/Elvedin Sadović

Vladimir Jovanović se pozivom u novi-stari klub KMF Novi Pazar vratio u srpski futsal. Posle godina rada u inostranim klubovima iz Finske, Estonije, Crne gore, Kipra i Jordana vratio se u klub u kom je počeo svoju trenersku karijeru. Poziv je usledio od starog prijatelja, bivšeg i sadašnjeg igrač kluba Elvedina Sadovića.

Republika

Foto: KMF Novi Pazar/Elvedin Sadović

Spremni za borbu: Fudbaleri Novog Pazara

- Klub malog fudbala Novi Pazar na novom početku je. Tim je sastavljen kao spoj mladosti i iskustva, tu su momci koje sam trenirao pre 11 godina kada su počinjali svoje futsal karijere kao što su kapiten Redžović, Sadović, Radetinac, Tataba Vukadinović, Mutavdžić, ali i mladi igrači i budućnost kluba poput Đerleka, Rašljanina, Bihorca kao i golmana Kolašinca i Mulamuratovića sa kojima ću probati da izborim plej-of sezone - rekao je Jovanović.

Republika

Foto: KMF Novi Pazar/Elvedin Sadović

Sve igrače dobro poznaje: Vladimir Jovanović

Kako je naveio, trenira se svaki dan, momci rade dobro, a zbog kvalitetnih pivota igraće u sistemu 3-1.

- Baziraćemo se na tome da mladi igrači dobiju što veću priliku i budu oslonac kluba u narednim godinama. Prvo kolo smo domaćini starim sportskim poznanicima ekipi Vranja i očekujem ispunjen Pendik - dodao je iskusni fudbalski vuk, koji iza sebe ima bogatu igračku karijeru, a već i bogato futsal trenersko iakuatvo.

Nema sumnje da će publika u Novom Pazaru uživati u taktici i tehnici, sjajnim potezima, koje će Vladimirovi futsaleri prikazivati u mesecima pred nama.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading