SELEKTOR PRESEKAO! Evo ko ide za Slovačku!

Autor:

Sport

05.09.2024

15:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Biće izazovno.

SELEKTOR PRESEKAO! Evo ko ide za Slovačku!

Foto: Profimedia

Futsal reprezentacija Srbije je pred izazovom odigravanja dve prijateljske utakmice u Slovačkoj (Šamorin) kao deo priprema za predstojeće kvalifikacije za Prvenstvo Evrope. Utakmice su zakazane za 17. septembar protiv domaćina Slovačke i dva dana kasnije protiv Finske, obe sa početkom u 18 časova.

Selektor Dejan Majes će okupiti reprezentativce 9. septembra, a na spisku se nalazi 15 igrača koji će predstavljati Srbiju na ovim prijateljskim utakmicama.A evo i konačno spiska: golmani Jakov Vulić (Loznica Grad 2018), Slobodan Tomić (Mad Mah Futsal, Finska), igrači Ensar Redžović (Smederevo), Lazar Marinković (Ajat, Kazahstan), Strahinja Petrov (Fon Banjica), Aleksandar Tomić (Kečkemet, Mađarska), Ognjen Pajković (Fon Banjica), Đorđe Rosić (Rijeka, Hrvatska), Stefan Rakić (Rekord Bijelsko Bala, Hrvatska), Lazar Živanović (Loznica Grad 2018), Dragan Tomić (Futsal, Letonija), Kristijan Vasić (Ekonomac, Kragujevac), Jovan Lazarević (UKHTA, Rusija), Lazar Milosavljević (Araz Nakčivan, Azerbejdžan), Branislav Živanović (Smederevo), Mateja Cirka (Smederevo).

Ove prijateljske utakmice su deo priprema za predstojeće kvalifikacije za Prvenstvo Evrope, ali i za decembarske mečeve protiv Češke i Austrije. Futsal reprezentacija Srbije imaće priliku da testira svoju formu i taktiku protiv jakih protivnika poput Slovačke i Finske, što će biti od velike važnosti za dalje takmičenje.

Očekuje se da će ovi mečevi pružiti uvid u trenutno stanje reprezentacije i pomoći selektoru Majesu da napravi konačan izbor igrača za predstojeće izazove. Srbija ima bogatu tradiciju u futsalu i navijači sa nestrpljenjem očekuju nastupe njihovih ljubimaca. Srećno, Orlovi!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading