SPEKTAKULARAN VEČITI DERBI! Zvezda i Partizan odigrali utakmicu ZA PAMĆENJE!

Autor:

Sport

30.08.2024

13:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viđeno je čak četiri pogotka.

SPEKTAKULARAN VEČITI DERBI! Zvezda i Partizan odigrali utakmicu ZA PAMĆENJE!

Foto: Starsport

Futsaleri Crvene zvezde i Partizana su iznenadili mnoge ljubitelje igre "na petoprcu" odigravši prijateljski večiti derbi, koji je bio deo priprema za narednu sezonu.

Ova nesvakidašnja utakmica privukla je pažnju javnosti i ostavila dubok utisak, posebno zbog izostanka incidenata i rivalstva na terenu. Rezultat utakmice, koji je bio 2:2, ostao je u drugom planu, dok su treneri Milan Grahovac i Paja Gradić iskoristili priliku da isprobaju sve futsalere na koje će računati u narednoj sezoni.

Iako su oba tima imala različite boje i grbove, futsaleri su uspeli da pokažu izuzetno fer i sportsko ponašanje tokom cele utakmice. Ova nezapamćena atmosfera na terenu ostavila je snažan utisak na publiku i pokazala da rivalstvo između najvećih srpskih klubova može da bude prevaziđeno u duhu sportskog nadmetanja.

 

 

Nakon utakmice, igrači oba tima su zajedno pozirali, stvarajući jedinstvenu sliku koja je brzo postala viralna na društvenim mrežama. Njihov gest jedinstva i sportskog duha pokazao je da futsal može biti više od rivalstva i da igrači mogu zajedno uživati u jedinstvenom sportskom iskustvu.

Naredne sezone, Crvena zvezda će takmičiti u drugoj ligi Srbije, sa najvišim ambicijama, dok će Partizan biti deo trećeligaškog karavana Beograda, sa ciljem da se plasira u viši rang takmičenja. Tako će novi večiti derbi u futsalu biti moguć samo u Kupu Srbije, ako kuglice spoje beogradske rivale.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading