SONI 5 JE POKLONJEN: Sada je vreme za još jedan poklon

Autor:

Sport

10.09.2024

13:32

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samo ovo je bilo potrebno da osvojite novi Sony Playstation 5, a evo kako da osvojite novi Asus laptop!

SONI 5 JE POKLONJEN: Sada je vreme za još jedan poklon

Foto: AdmiralBet

Vreme je za novi giveaway! Nakon Evropskog prvenstva i Olimpijskih igara dočekali smo i početak vodećih fudbalskih liga, a kladionica AdmiralBet je uveličala početak nove sezone poklanjanjem konzole Sony Playstation 5.

Srećni dobitnik SP5 je oglašen na društvenim mrežama kompanije AdmiralBet, a novo darivanje je na programu već od četvrtka 12. septembra, i trajaće do ponedeljka 7. oktobra. Umesto Sony Playstationa, AdmiralBet će poklanjati gejmerski Asus laptop računar, a svi zainteresovani će moći da učestvuju u izvlačenju na AdmiralBetovom Instagram nalogu ukoliko ispune sledeća tri koraka.

Sve šta je potrebno da uradite kako bi učestvovali u izvlačenju je da sa svog Instagram profila lajkujete objavu koja se tiče giveaway-a, zapratite stranicu @admiralbet_kladionica i u komentaru tagujete osobu sa kojom redovno igrate kompjuterske igrice, a takođe prati AdmiralBet na Instagramu.

Sva punoletna lica mogu da učestvuju u izvlačenju, koje je zakazano za 7. oktobar, kada će i biti objavljeno ko je dobitnik novog Asus TUF Gaming A15 FA506NF-HN019 laptop računara.

Ne čekajte, već otvorite Instagram, ispratite navedene korake i uđite u oktobar igrajući svoje omiljene video igre na novom lapotpu!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading