DOBRE STVARI NE TREBA MENjATI – ADMIRALBET I SUPERLIGAŠ NASTAVLjAJU SARADNjU

Autor:

Sport

15.08.2024

13:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pančevci se spremaju za još jednu sezonu punu izazova!

DOBRE STVARI NE TREBA MENjATI – ADMIRALBET I SUPERLIGAŠ NASTAVLjAJU SARADNjU

Foto: AdmiralBet

Nova sezona Superlige Srbije je počela i donela nam neke uzbudljive rezultate i iznenađenja. I prošla sezona je prošla u uzbuđenjima, kako u borbi za sam vrh, tako i u borbi za opstanak, iz koje je kao pobednik izašla ekipa Železničara iz Pančeva.

Popularna Dizelka je prošle sezone debitovala u elitnom rangu domaćeg fudbala i ispisala najznačajnije i najvažnije stranice istorije fudbala u južnom Banatu. Ovaj okrug je prošle sezone po prvi put imao svog predstavnika u Superligi, a tako će biti i ove sezone nakon izborenog opstanka u baražu protiv Inđije.

Kao što znamo, i ova sezona će za Pančevce biti puna izazova, a sve je lakše uz pravu podršku na koju će i ove sezone moći da računaju! Naime, FK Železničar će i ove sezone moći da računa na ekskluzivno partnerstvo sa kompanijom AdmiralBet, koja već godinama podržava domaći sport putem brojnih sponzorstava.

Odlične partije Želje u poslednjih par godina su privukle veliko interesovanja fudbalske javnosti, što je još prošle godina prepoznao AdmiralBet, koji putem zvaničnog beting partnerstva nastoji da pomogne ekipi iz Pančeva da ima što uspešniju drugu sezonu u elitnom rangu domaćeg fudbala, izbegne borbu za opstanak i definitivno se afirmiše kao stalan član Superlige Srbije.

Ovim partnerstvom AdmiralBet nastavlja da podržava srpski sport i da jača domaću ligu, jer snaga kako prvenstva, tako i reprezentacije, ne zavisi samo od velikih klubova, redovnih učesnika evropskih takmičenja, već i od ekipa koje stvaraju mlade i talentovane igrače iz lokala, koji će nam doneti dosta radosti i uspeha u nastavku svojih karijera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading