NAJMASOVNIJI PADEL TURNIR REGIONA OVOG VIKENDA U BEOGRADU!

Autor:

Sport

28.08.2024

17:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spektakl u glavnom gradu Srbije.

NAJMASOVNIJI PADEL TURNIR REGIONA OVOG VIKENDA U BEOGRADU!

Foto: BPK

Padel

Čak 56 timova i 112 takmičara uz dolazak renomiranih imena svetskog padela poput Havijera Lopez Garsije, Gabrijela Penze Abeljana, Rafaela Gonzalesa Boša i regionalnih asova Matije Selaka, Andrije Graovca i Radivoja Kovačevića.

Beogradski Padel Klub, novootvoreni sportski kompleks u Luci Beograd, domaćin je velikog internacionalnog padel turnira koji se tokom nastupajućeg vikenda igra u glavnom gradu Srbije. Takmičari iz Španije, Argentine, Rusije, BiH, Italije, Francuske, Slovenije, Hrvatske i Srbije, njih ukupno 112, u 56 timova, čine ovaj turnir najmasovijim ikada u čitavom regionu.

Foto: BPK

 

Listu atraktivnih imena koji će igrati u Beogradu predvodi Havijer Lopez Garsija, dugogodišnji učesnik najprestižnijih svetskih padel turnira, zatim Gabrijel Penza Abeljan, trener španske federacije već nekoliko sezona, veoma usoešni argentinski igrač i trener Rafael Gonzales Boš, šampion Hrvatske Matija Selak, kao i naši asovi, Andrija Graovac, Vasa Milić i Radivoje Kovačević.


Zanimljivo, učešće na turniru je potvrdio i Miloš Ivanović, brat nekadašnjeg WTA broja 1, Ane Ivanović.

Turnir će se igrati 31. avgusta i 01. septembra na šest zatvorenih terena Beogradskog Padel Kluba, a od kotizacija i sponzorstava su predviđene i vredne nagrade. Polufinala i finala, igraće se u nedelju, 01. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading