DVE MEDALJE, ALI MAJKA JE JEDNA! Braća "DELFINI" ovekovečili ZLATNI trenutak sa njihovom HEROINOM - ovo tera celu NACIJU na SUZE! (FOTO)

Autor:

Sport

17.08.2024

15:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Simbol srpskog uspeha!

DVE MEDALJE, ALI MAJKA JE JEDNA! Braća "DELFINI" ovekovečili ZLATNI trenutak sa njihovom HEROINOM - ovo tera celu NACIJU na SUZE! (FOTO)

Foto: Printscreen/X

Srpska vaterpolo reprezentacija ponovo je zadivila svet osvajanjem trećeg uzastopnog zlata na Olimpijskim igrama. Braća Strahinja i Viktor su postali simboli srpskog vaterpola, sinonim za zlato, uspehe i borbu. Njih dvojica za nacionalni tim igraju od 2013. godine i za to vreme učestvovali su na svim Olimpijskim igrama i, ne samo to, već su svaki put bivali na vrhu pobedničkog postolja na kraju takmičenja, ali nije samo narod Srbije taj koji slavi ovaj istorijski uspeh. 

Posebno emotivan trenutak usledio je kada su braća Strahinja i Viktor Rašović podelili fotografiju sa svojom majkom, koja je sa ponosom stavila dve zlatne medalje oko vrata. Na slici, koja je brzo postala viralna na društvenim mrežama, vidi se njihova majka kako drži zlatne medalje koje su njeni sinovi osvojili u Parizu.

Ova slika nije samo simbol njihove posvećenosti i uspeha, već i velike podrške koju su imali tokom celog puta ka vrhu. Za Rašoviće, majka je bila i ostala njihov najveći oslonac, a ova fotografija je pravi pokazatelj te veze i podrške. Emocije su preplavile i majku i sinove, jer je ovo trenutak koji se čeka ceo život. 

Ova fotografija nije samo uspomena na veliki uspeh, već i na snagu porodice koja je stajala iza njih tokom svih izazova. Srpski vaterpolo šampioni pokazali su još jednom koliko su povezani sa svojom sa vojim bližnjima.

Braća Rašović sada se pripremaju za nove izazove, ali trenutak sa majkom ostaje zabeležen kao jedan od najlepših trenutaka njihove karijere. Neka se Los Anđeles spremi, jer Rašovići i dalje sanjaju velike snove.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading