KOŠARKAŠI PRAVE HAOS?! NISTE VIDELI VATERPOLISTE! "Delfin" se DOKOPAO mikrofona, pa napravio ŠOU- a atmosferu začinilia i DEVOJKA!(VIDEO)

Autor:

Sport

17.08.2024

14:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kakav spektakl!

KOŠARKAŠI PRAVE HAOS?! NISTE VIDELI VATERPOLISTE! "Delfin" se DOKOPAO mikrofona, pa napravio ŠOU- a atmosferu začinilia i DEVOJKA!(VIDEO)

Foto: Starsport

Nakon povratka sa Olimpijskih igara u Beograd, članovi srpskog olimpijskog tima su imali brojne obaveze i proslave. Vaterpolista Radomir Drašović se pridružio prijateljima u proslavi svog uspeha i odlučio da zabavi prisutne na neobičan način.

Uzimajući mikrofon u ruke, Drašović je zapevao pesmu "Metak" od Željka Sašića, izazivajući smeh i oduševljenje među prisutnima. Ipak, pažnju je privukla Anja Andrejić, influenserka i prijateljica vaterpoliste, koja je odlučila da se pridruži izvođenju pesme i na taj način dodatno uveseli atmosferu.

 

 

Anja Andrejić, poznata influenserka i nekadašnja učesnica rijalitija "Survivor", bila je prisutna kao podrška vaterpolisti Radomiru Drašoviću tokom finala Olimpijskih igara u Parizu. Njihovo prijateljstvo je očigledno bilo veoma blisko, jer je Andrejićeva odlučila da se pridruži Drašoviću na balkonu tokom proslave i zajedno sa njim zabavi prisutne svojim neočekivanim pevačkim talentom.

Olimpijske igre su uvek prilika za sportiste da pokažu svoje umeće i talenat, a srpski sportisti su i ovog puta ostavili jak utisak. Njihovi uspesi su ne samo izazvali ponos kod njihovih sugrađana, već su i doprineli stvaranju nezaboravnih trenutaka tokom proslava nakon povratka u domovinu.

Vaterpolista Radomir Drašović je svojim neobičnim pevačkim nastupom dodatno začinio ovu radostan povratak, dok je Anja Andrejić svojom podrškom pokazala svoju vernost i prijateljstvo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading