OI JE ZAMALO KOŠTALE ŽIVOTA! Odbojkašica doživela SAOBRAĆAJKU, gledala je SMRT pravo u OČI- "Srećna sam što sam ŽIVA!"

Autor:

Sport

15.08.2024

16:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hitno prevezena u bolnicu.

OI JE ZAMALO KOŠTALE ŽIVOTA! Odbojkašica doživela SAOBRAĆAJKU, gledala je SMRT pravo u OČI- "Srećna sam što sam ŽIVA!"

Foto: Instagram/Printscreen/michahancock

Američka odbojkašica Miša Henkok doživela je ozbiljnu saobraćajnu nesreću u Parizu nakon osvajanja srebrne medalje na Olimpijskim igrama. Nakon poraza od Italije rezultatom 3:0, tim SAD je ipak uspeo da osvoji srebro u glavnom gradu Francuske. Međutim, nakon svečanosti, Miša je doživela šok kada je Uber vozilo koje je iznajmila udarilo u stub dok se vraćala u hotel.

Odbojkašica Miša Henkok je nakon nesreće hitno prevezena u bolnicu, a na svom Instagram nalogu podelila je fotografiju koja je šokirala njene pratioce. Na fotografiji se jasno vide posledice nesreće - natečeno desno oko, krv ispod oka i na nosu. Fotografija je očigledno snimljena u bolnici, a Miša je iskoristila priliku da uputi snažnu poruku o važnosti bezbednosti u saobraćaju.

 

 

- Srećna sam što sam živa. Ovako nešto se desi u trenu. Vodite računa o sebi i drugima, i obavezno se vežite u vožnji - napisala je u opisu fotografije. Dodala je da ima povrede, ali očekuje potpuni oporavak za nekoliko meseci, ne otkrivajući tačnu prirodu povreda.

 

 


Nakon što je Miša podelila ovu uznemirujuću fotografiju, javnost je iskazala veliku zabrinutost za njeno zdravlje i brz oporavak. Mnogi su izrazili podršku i čestitali joj na hrabrosti što je podelila svoje iskustvo, ističući važnost podizanja svesti o bezbednosti u saobraćaju. Očekuje se da će Miša Henkok imati punu podršku odbojkaške zajednice i svojih navijača tokom procesa oporavka.

Ova nesreća je podsetnik da se neočekivane situacije mogu desiti u bilo kom trenutku, čak i nakon postizanja velikih sportskih uspeha. Ipak, Miša Henkok pokazuje neverovatnu snagu i pozitivan stav u borbi za oporavak, inspirišući mnoge svojom hrabrošću i rešenošću. Svi se nadamo da će se uskoro vratiti svojim sportskim aktivnostima i nastaviti da inspiriše svoje pratioce širom sveta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading