SRBIMA DOLAZE JOKIĆ I ĐOKOVIĆ, A NAMA... Hrvat URNEBESNO objasnio zašto je doček olimpijaca u Beogradu bio DALEKO SPEKTAKULARNIJI!

Autor:

Sport

15.08.2024

12:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema svako takve dve legende...

SRBIMA DOLAZE JOKIĆ I ĐOKOVIĆ, A NAMA... Hrvat URNEBESNO objasnio zašto je doček olimpijaca u Beogradu bio DALEKO SPEKTAKULARNIJI!

Foto: ATAImages

Atmosferu za nezaborav priredili su navijači Srbije, koji su u ogromnom broju došli ispred legendarnog balkona da pozdrave srpske osvajače medalja na 33. Olimpijskim igrama u Parizu.

Više desetina hiljada navijača došlo je da pozdravi zlatne Novaka Đokovića, Damira Mikeca, Zoranu Arunović, vaterpoliste, srebrnu Aleksandru Perišić i bronzane košarkaše, koji su uprkos osvajanju trećeg mesta dobili ovacije kao da su osvojili najveće planetarno takmičenje. Toliko je bilo spektakularno da se i dalje priča o tome, kako na balkanu, tako i na svetu. Očekivano, najveću pažnju domaćih ali i stranih ljubitelja sporta i medija privukla je reakcija navijača ispred balkona kada su se pojavili Novak ĐokovićNikola Jokić.

Asu Denvera se uzvikivalo "MVP, MVP, MVP", što je čak i kod njega "kamenog" probudilo emocije, dok je Nole dočekan, pa, onaj ko je bio, zna kako.

Hrvati su u superlativima pisali o dočeku ispred balkona, pitajući se zašto je kod njih to izgledalo daleko skromnije, a jedan ljubitelj sporta iz komšiluka im je dao slikovit odgovor.

- Zato što su Srbima došli Jokić i Đoković, a nama neka kr*ača od 200 kila seljanka koja baca neku kuglu i nju treba neko da dočekuje na 40 stepeni, hoću boli me k... - glasio je slikovit opis jednog Hrvata ispod vesti portala "Index.hr".

Podsetimo, Hrvati su u Parizu osvojili sedam medalji, ali zbog manje broja zlatnih, u ukupnom poretku bili su ispod Srbije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading