AMERI LJUBOMORNI NA DOČEK JOKIĆA I NOLETA U SRBIJI! ŠTO MI NE MOŽEMO OVAKO?! Ceo svet u NEVERICI gledao dešavanja ispred balkona

Autor:

Sport

14.08.2024

09:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ponos nikad veći

AMERI LJUBOMORNI NA DOČEK JOKIĆA I NOLETA U SRBIJI! ŠTO MI NE MOŽEMO OVAKO?! Ceo svet u NEVERICI gledao dešavanja ispred balkona

Foto: ATAImages

Olimpijske igre su gotove, srpski sportisti su se vratili, a oni najuspešniji dočekani su, na samo napem narodu znan način ispred Starog dvora. Na čuvenom balkonu pojavili su se Novak Đoković, vaterpolisti i Damir Mikec i Zorana Arunović sa zlatom, Aleksandra Perišić sa srebrom i košarkaši sa bronzom.

Očekivano, najveću pažnju domaćih ali i svetskih ljubitelja sporta i medija privukla je reakcija navijača ispred balkona kada su se pojavili Novak Đoković i Nikola Jokić.

Asu Denvera se uzvikivalo "MVP, MVP, MVP", što je čak i kod njega "kamenog" probudilo emocije, dok je Nole dočekan, pa, onaj ko je bio, zna kako. Upravo su to preneli svi svetski mediji diveći se načinu na koji su dočekani svi srpski olimpijci, a pogotovo njih dvojica.

 

 

Naime, na Instagram objavi stranice koja se bavi NBA na čuvenom ESPN prikazano je more naših navijača ispred balkona, ali kada se uđe u komentare postaje zanimljivo.

Mnogi korisnici društvenih mreža menjaju mišljenje o Srbiji kada vide ovo, te izjavljuju kako je Srbija "kul" i da bi rado voleli da je posete, dok se oni "preko bare" pitaju jedno:

- Zašto Amerika ne može biti ovakva? Mi navijamo protiv svojih nažalost.

"Sportska nacija", "Želim da budem Srbin", "Ovo je bolesno" - samo su neki od ostalih komentara ispod objave. Koliki uticaj na svet ima sport vidi se najviše po ovakvim komentarima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading