TUGA U SVETU SPORTA! Preminuo slavni fudbaler!

Autor:

Sport

14.07.2024

17:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je samo 40 godina.

TUGA U SVETU SPORTA! Preminuo slavni fudbaler!

Foto: www.profimedia.rs

Bivši igrač američkog fudbala Džejkobi Džons preminuo je u nedelju u 40. godini, a uzrok smrti još uvek nije otkriven.

Džons je proveo devet sezona u NFL, uglavnom igrajući za Hjuston Teksans i Baltimor Ravense, pre nego što je proveo vreme i u Stilersima i Čardžersima u poslednjoj sezoni u ligi.

Džejkobi je bio jedna od zvezda Super Boula 47, kada je uhvatio 56-jardni prijem za tačdaun, ali i kada je kompletirao uzbuđujući povratak kikofa od 108 jardi za tačdaun, doprinoseći Baltimor Ravensima da pobede 49ers-e rezultatom 34:31. Ovaj događaj ostaje upamćen kao jedan od najuzbudljivijih trenutaka u istoriji Super Boula.

 

 

Ovaj fudbaler je bio imenovan kao Ol-Pro povratnik i dobio je poziv na Pro Boul 2012. godine. Tokom svoje karijere, ostavio je dubok trag u ekipama gde je igrao, navijača tih timova, kao i u svetu američkog fudbala.

Njegov bivši saigrač iz Ravensa, Tori Smit, odao je počast Džejkobiju Džonsu sledećim rečima:

- Moj brate! Zahvaljujem se Bogu za uspomene i tvoj uticaj na ovaj svet. Bio si jedinstven! Tvoja igra na terenu i vicevi će zauvek živeti! Mama Džons, malo Kobijevih leđa za ceo život! Ovo me je jako pogodilo! Nedostajaćeš nam! Volim te brate! - oglasio se Smit posle smrti prijatelja.

Ostaće upamćeno da je Džejkobi Džons igrao za Hjuston Teksanse, Baltimor Ravense, Sand Dijego Čardžerse, Pitsburg Sitlerse i Monterej Stil, u kojem je 2017. završio blistavu karijeru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading