TO ĆU PREPRIČAVATI MOJOJ DECI! Emotivni oproštaj Marka Podraščanina od nacionalnog tima!

Autor:

Sport

06.08.2024

21:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Odlazak legende!

TO ĆU PREPRIČAVATI MOJOJ DECI! Emotivni oproštaj Marka Podraščanina od nacionalnog tima!

Foto: www.profimedia.rs

Kapiten odbojkaške reprezentacije Srbije, Marko Podraščanin, doneo je konačnu odluku da se oprosti od nacionalnog tima nakon 18 godina uspešne karijere. Sa svojih 37 godina, Podraščanin je za reprezentaciju igrao od 2006. godine, tokom kojih je osvojio ukupno 11 medalja, među kojima se ističu one sa Evropskog prvenstva 2011. i 2019. godine.

U svojoj oproštajnoj poruci, Podraščanin se zahvalio Srbiji na nezaboravnom putovanju kroz reprezentativnu karijeru. Istakao je da je nositi omiljeni dres tokom skoro dve decenije predstavljalo veliku čast i privilegiju za njega. Takođe, istakao je da je ostvarenje svih njegovih dečačkih snova i maštanja bilo biti evropski i svetski prvak, kao i učestvovati na Olimpijskim igrama.

- Hvala ti Srbijo na ovom nezaboravnom putovanju. Bila mi je velika čast i privilegija nositi omiljeni dres skoro 20 godina, debitovati za tebe još 2006. godine i zaigrati sa svojim herojima, zlatnom sidnejskom generacijom zbog kojih sam i zavoleo ovaj predivan sport. Biti evropski, svetski prvak i tri puta reprezentovati te na Olimpijskim igrama je za mene ostvarenje svih mojih dečačkih snova i maštanja - napisao je Podraščanin i dodao:

 

 

- Uživao sam u svakom trenutku, putovanju i druženju, treningu, utakmici, pobedama i porazima jer je to sastavni deo sporta i sazrevanja jednog sportiste! Prijateljstva koje sam stekao su mnogo veća od običnih, to su bratstva i kumstva za ceo život! Tri izlaska na čuveni balkon ću prepričavati svojoj deci dok sam živ jer je to emocija koju svaki sportista treba da doživi. Puno mi je srce jer si mi omogućila da činim svoju porodicu, prijatelje i sve Srbe po svetu ponosnim, srećnim i velikim. Biću uvek tvoj najveći navijač i podrška! Hvala ti Srbijo, bilo je predivno! Potke - poručio je Marko Podraščanin.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading