NAJMLAĐA ODBOJKAŠICA PUNA UTISAKA: ''Bila sam nervozna, pritisak je prvilegija''!

Autor:

Sport

29.07.2024

23:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

''Lako je igrati sa ovakvim igračicama punim iskustva i medalja'' - navela je Kurtagićeva.

NAJMLAĐA ODBOJKAŠICA PUNA UTISAKA: ''Bila sam nervozna, pritisak je prvilegija''!

Foto: Profimedia

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije pobedila je Francusku rezultatom 3:0 u ovkiru prvog kola Olimpijskih igara u Parizu. Naše devojke su na dominantan način došle do trijumfa i rutisnki savldale domaću selekciju. Naredni protivnik za izabranice Đovanija Gvidetija biće Sjedinjene Američke Države.

Mlada odbojkašica Hena Kurtagić, sa svojih 19 godina, ostvarila je svoj debi na ovoj prestižnoj smotri.  Nakon meča, Kurtagićeva je izrazila svoje utiske, ističući da je osećala nervozu pre početka meča, ali da je ona nestala nakon osvajanja prvog seta. 

- Iskreno, bila je lepa atmosfera, ali sam bila vrlo nervozna. Mislim da je trema jer sam sa 19 godina dobila šansu da igram na OI. Adaptirale smo se što smo brže mogle na ove uslove i odigrale dobro. Pritisak je privilegija, tako svi kažu, ali kada je prošao prvi set probile smo led i bilo je lakše - rekla je Kurtagićeva.

Foto: Profimedia

Odbojkašice Srbije

Ona ističe da je svesna dragocene prilike koja joj se pružila da bude deo ovako velikog sportskog događaja. Ona ističe da je spremna da obavlja svoje obaveze kao najmlađa članica tima, te da je zahvalna na prilici da uči od iskusnijih koleginica.

- Hijerarhija je postojala i pre mene, obavljam te obaveze najmlađe - rekla je i dodala:

- Lako je igrati sa ovakvim igračicama punim iskustva i medalja, mislim da sve možemo samo da napredujemo - jasna je Hena Kurtagić.

Foto: Republika.rs

Republika u Parizu

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading