STEVANOVIĆ DONEO KONAČNU ODLUKU: Ovo su vaterpolisti koji putuju u Pariz!

Autor:

Sport

12.07.2024

18:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srbija brani olimpijsko zlato.

STEVANOVIĆ DONEO KONAČNU ODLUKU: Ovo su vaterpolisti koji putuju u Pariz!

Foto: K.Vulović Vaterpolo Savez Srbije

Vaterpolo reprezentacija Srbije

Selektor vaterpolo reprezentacije Srbije, Uroš Stevanović, nedavno je objavio konačan sastav tima koji će predstavljati Srbiju na Olimpijskim igrama u Parizu. Nakon pažljivog razmatranja, Stevanović je doneo odluku da na put ka Olimpijadi krenu 13 odabranih igrača, a među njima se neće naći olimpijski šampion iz Tokija, Đorđe Lazić, kao ni Marko Radulović, Dimitrije Rističević i Vuk Milojević.

Prema informacijama iz Mozzartsporta, konačni sastav ekipe je već upisan u registar, a sada se očekuje samo zvanična potvrda Vaterpolo saveza Srbije. Iako postoji mogućnost za eventualne promene, šanse za takav scenario su minimalne. Ovaj sastav će imati izuzetno važan zadatak, budući da će Srbija u Parizu braniti titule olimpijskog šampiona iz Tokija i Rija.

Foto: www.profimedia.rs

Olimpijski šampioni: Vaterpolisti Srbije

Radoslav Filipović (golman), Vladimir Mišović (golman), Dušan Mandić, Strahinja Rašović, Sava Ranđelović, Miloš Ćuk, Nikola Dedović, Radomir Drašović, Nemanja Ubović, Nemanja Vico, Petar Jakšić, Viktor Rašović Vladimir Mišović (golman).

Izostanak nekih dobro poznatih imena iz tima izazvao je različite reakcije među ljubiteljima vaterpola. Mnogi su izrazili iznenađenje i razočaranje, dok su drugi podržali selektora u odluci da se osloni na odabrane igrače za naredno takmičenje.

Nakon objavljivanja konačnog sastava tima, javnost sa nestrpljenjem iščekuje početak Olimpijskih igara u Parizu, gde će vaterpolo reprezentacija Srbije imati priliku da pokaže svoje umeće i borbeni duh. S obzirom na uspehe iz prethodnih Olimpijada, očekivanja su visoka, ali će se konačni ishod saznati tek na vodi, gde će se odigrati prave sportske bitke za olimpijske medalje.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading