SJAJNA VEST ZA GROBARE! Partizan doveo veliko POJAČANJE!

Autor:

Sport

12.07.2024

14:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crno-beli će imati sjajan tim.

SJAJNA VEST ZA GROBARE! Partizan doveo veliko POJAČANJE!

Foto: Starsport

Partizan je ozvaničkio novo pojačanje - 17-godišnju Milicu Vidačić, koja će zauzeti poziciju korektora.

Ova mlada odbojkašica dolazi iz sportske porodice, kao ćerka nekadašnjeg košarkaša crno-belih, Vladimira Vidačića.

Do sada, Milica je gradila svoju seniorsku karijeru igrajući za zrenjaninski Klek, a potom i za TENT. Njen talenat i angažovanje nisu prošli neprimećeno, te je mlada Zrenjaninka privukla pažnju crno-belih.

Milica Vidačić je već ostvarila značajne uspehe u svojoj karijeri. Osvojila je dva zlatna odličja sa nacionalnim timom na turniru Balkana sa U17 (2022), odnosno U18 (2023) selekcijom Srbije, gde je istaknuta kao najbolji korektor.

 

 

Takođe, na juniorskom prvenstvu Srbije, osvojila je titule najkorisnijeg igrača i najboljeg korektora turnira. Njen rad i angažovanje su prepoznati, te je dobila priznanje za najperspektivniju odbojkašicu Srbije, po izboru Odbojkaškog saveza Srbije.

Dolazak Milice Vidačić u redove Partizana predstavlja značajan korak za obe strane. Ova talentovana odbojkašica će imati priliku da pokaže svoj potencijal u prestižnom crno-belom dresu, dok će Partizan dobiti novo pojačanje koje će doprineti daljem uspehu kluba.

Sa ovakvim pojačanjima, Partizan se priprema za uspešnu narednu sezonu. Dolazak talentovane Milice Vidačić nije samo korak ka trenutnom uspehu, već i investicija u budućnost kluba. Očekuje se da će mlada odbojkašica doneti novu energiju i kvalitet na teren, te da će biti značajan deo tima u narednim takmičenjima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading