SPREMNE ZA PARIZ! Odbojkašice Srbije u neviđenoj DRAMI srušile Italiju!

Autor:

Sport

09.07.2024

22:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Meč je odlučen u pet setova.

SPREMNE ZA PARIZ! Odbojkašice Srbije u neviđenoj DRAMI srušile Italiju!

Foto: OSSRB

Đovani Gvideti i odbojkašice Srbije

Ženska odbojkaška reprezentacija Srbije ostvarila je značajnu pobedu nad reprezentacijom Italije u pripremnoj utakmici za predstojeće Olimpijske igre u Parizu.

U izuzetno uzbudljivoj utakmici, naš tim je slavio rezultatom 3:2 ( (21:25, 25:20, 22:25, 25:18, 15:9), nakon 114 minuta igre. Iako su Italijanke uspele da osvoje prvi i treći set, ekipa Đovanija Gvidetija pokazala je izuzetnu mentalnu snagu i izborila taj-brejk, koji je završen u korist srpske selekcije rezultatom 15:9.

Posle ove pobede, reprezentacija će se pripremati za narednu utakmicu koja je zakazana za sredu od 13:00 časova. Nakon završetka ovog dvomeča, planiran je povratak za Beograd, gde će ekipa trenirati do ponedeljka, 15. jula. Tada je predviđen put u Poljsku, gde će naš tim učestvovati na Memorijalu "Agata Mruz Olševska", koji se organizuje u čast preminule poljske reprezentativke.

Foto: Starsport

Đovani Gvideti

Turnir će se održati u periodu od 16. do 19. jula, a pored Srbije i Poljske, učestvovaće i reprezentacije Dominikanske Republike i Francuske.

Po povratku u Beograd 20. jula, reprezentacija Srbije planira da se otisne put Pariza 23. jula, samo četiri dana pre početka odbojkaškog turnira na Olimpijskim igrama.

Gvidetijeve izabranice će se takmičiti u Grupi A, zajedno sa reprezentacijama Francuske, Kine i Sjedinjenih Američkih Država. U Grupi B igraće: Brazil, Kenija, Japan i Poljska, a u Grupi C: Italija, Dominikanska Republika, Holandija i Turska.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading