KAKVA BOMBA! NAJLEPŠA SPORTISTKINJA NA SVETU! Momci neće ostati imuni na njenu lepotu, a moći će da je prate i na OI (FOTO+VIDEO)

Autor: Republika/A.Đ.

Sport

06.07.2024

15:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ozbiljno trenira.

KAKVA BOMBA! NAJLEPŠA SPORTISTKINJA NA SVETU! Momci neće ostati imuni na njenu lepotu, a moći će da je prate i na OI (FOTO+VIDEO)

Foto: printscreen/instagram

Nema sumnje da je Alika Šmit, atletičarka iz Nemačke, jedna od najzgodnijih sportistkinja na svetu. Ona je nedavno razgovarala o svojoj rutini vežbanja pred Olimpijadu u Parizu gde će predstavljati Nemačku u trci štafete 4x400 metara. Kvalifikovala se za Olimpijadu na Svetskom atletskom štafetnom prvenstvu na Bahamima u maju mesecu, a veruje da je njen trening režim ključ njenog uspeha.

 

 

Na intervjuu za Women's Health, Šmitova je govorila o važnosti treninga snage. Istakla je da je veoma važno i da ponekad radi 4-5 treninga snage nedeljno. Fokusira se na treninge za noge, ali takođe radi i vežbe za gornji deo tela i dosta vežbi za jačanje trupa. Svaka mišićna grupa je pokrivena. Kada je reč o omiljenoj vežbi, Alika ističe da je to "hip thrust", jer se u njoj oseća jaki napredak, te je i veoma dobra u njoj, može da podigne dosta težine.

 

 

Alika ističe da je tipična nedelja njenog treninga veoma raznolika. Pored sprinteva, radi i izdržljivost u sprintu, trening snage i izdržljivosti, tempo trčanje, kao i skokove.

 

 

Sa svojih 25 godina, Alika Šmit ima ogroman broj fanova, čak pet miliona pratilaca na Instagramu. Često deli ažuriranja o svom treningu i nastupima. Nakon takmičenja na Nemačkom prvenstvu prošle nedelje, dotrčala je do svog dečka i poljubila ga. Navodno, Alica već osam godina ima vezu sa fotografom Fredijem Rihter-Mendauom.

 

 

Očigledno je da je Alika Šmit posvećena svom treningu i ostvarivanju uspeha na velikim takmičenjima, te je sa svojom harizmom i talentom osvojila srca mnogih širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading