ŠOK! OLIMPIJSKA NADA PREMINULA U 18. GODINI! Nesrećan kraj mladića

Autor:

Sport

17.06.2024

20:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada nada izgubila život.

ŠOK! OLIMPIJSKA NADA PREMINULA U 18. GODINI! Nesrećan kraj mladića

Foto: Instagram/ jj__rice

Mladi Džekson Džejms Rajs, reprezentativac Tonge u kajtu, izgubio je život u svojoj 18. godini, ostavljajući svoju zemlju u šoku i tuzi. Planirao je da nastupi na Olimpijskim igrama u Francuskoj, ali je njegov život prekinut prerano, mesec dana pre zakazanog događaja.

Džekson je bio izuzetno talentovan sportista, čije su ambicije i uspesi nadmašivali njegove godine. Prošao je kvalifikacije i bio je spreman da postane prvi takmičar koji će predstavljati malu naciju Tongu na Olimpijskim igrama. Njegova smrt je šokirala sportsku zajednicu, kako u njegovoj zemlji, tako i širom sveta.

Poruka očajne sestre

Javno se oglasila njegova sestra Lili, koja je bila potresena vestima o smrti svog brata. Njene reči odražavaju bol i tugu koju je njegova porodica osećala nakon ovog tragičnog događaja. Njegova smrt ostavlja prazninu koju će biti teško popuniti, kako u sportu, tako i u njihovim srcima.

Žal za izvanrednim sportistom

Džekson je bio poznat po svojim sportskim dostignućima i uspesima na međunarodnoj sceni. Njegova smrt je potresla mnoge ljude, a njegova porodica, prijatelji i navijači će trebati vremena da se oporave od gubitka ovog izvanrednog mladog sportiste.

Završne misli

Ostaje žal za talentovanim mladićem koji je prerano napustio ovaj svet. Njegova strast prema sportu, njegova posvećenost i uspesi će zauvek ostati upamćeni, a njegova porodica će ga nositi u srcima zauvek.

BONUS VIDEO: 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading