NOVA AKCIJA ORGANIZACIJE "SRBI ZA SRBE": Pomozimo ugroženim porodicama sa KiM - "Tatoo dan za Vidovdan"!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

12.06.2024

16:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na Vidovdan svi putevi vode na Kalemegdan.

NOVA AKCIJA ORGANIZACIJE "SRBI ZA SRBE": Pomozimo ugroženim porodicama sa KiM - "Tatoo dan za Vidovdan"!

Foto: Srbi za Srbe

Tatoo dan za Vidovdan

Organizacija "Srbi za Srbe" nastala je krajem 2005. godine, prvenstveno kao ideja srpskog naroda u rasejanju da se okupi oko plemenitih ciljeva, tačnije, oko projekata pomoći socijalno ugroženim višedetnim srpskim porodicama širom Balkana. Okosnicu organizacije čine mladi i energični ljudi, okupljeni zajedničkom vizijom pomoći onima koji su blagosloveni brojnim potomstvom, svesnih da svakom ko ne živi u materijalnom izobilju i mala pomoć znači puno.

Jedan od onih koji redovno učestvuje u svim humanitarnim akcijama i koji je neretko i pokretač istih, jeste naš proslavljeni bokser i veliki patriota Marko Nikolić koji će na Vidovdan 2024. godine i zvanično da se oprosti od profesionalne karijere i da svoje mesto ustupi nekim mlađim momcima koji će nastaviti da pronose slavu ovog sporta.

Tim povodom, Marko Nikolić se javnosti obratio kratkim saopoštenjem u kojem stoji:

- 28. juna na Vidovdan javni oproštaj od boksa imacć na Kalemegdanu. Sa drugarom iz kluba Milanom Kravarem u egzibicionom sparingu daćemo podršku osobama sa invaliditetom. Pored ovoga biće i par profesionalnih mečeva i humanitarna akcija za decu obolelu od raka u saradanji udruženjem "Uvek sa decom". U ring ćemo ući uz pesmu “Vidovdan” koju će pevati Marija Sandić.

 

 

Istovremeno će biti održana druga po redu akcija "Tatoo dan za Vidovdan" povodom koje se pozivaju svi tatoo umetnici u ljubitelji tetoviranja, da uzmu učešće u navedenoj akciji. Cilj je kao i prošli put da sav prihod od tetoviranja bude preusmeren za pomoć najugroženijim porodicama na Kosovu i Metohiji. Svi koji žele da učestvuju u akciji 
dobiće donatorsku kutiju humanitarne organizacije "Srbi za Srbe" preko koje će novac biti prosleđen.

U prethodnoj akciji prikupljena je suma od 10.554 evra, a kako je navedeni novac utrošen, svi zainteresovani mogu videti na zvaničnom sajtu organizacije "Srbi za Srbe".

Foto: Srbi za Srbe

Akcija "Tatoo dan za Vidovdan" u organizaciji "Srbi za Srbe"

 

Svi se nadaju da će ovoga puta prikupljena sredstva biti prevaziđena, a sve dodatne inforamcije svi zainteresovani mogu dobiti na broj 064/213-45-77.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading