SRAMNO! Reditelj prenosa nam uskratio istorisjki trenutak Adriane Vilagoš na Evropskom prvenstvu!

Autor:

Sport

11.06.2024

23:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Skandalozno!

SRAMNO! Reditelj prenosa nam uskratio istorisjki trenutak  Adriane Vilagoš na Evropskom prvenstvu!

Foto: www.profimedia.rs

Na Evropskom prvenstvu u Rimu, mlada srpska atletičarka Adriana Vilagoš je ostvarila izuzetan uspeh. Njen hitac koplja od 64.42 metara ne samo da je bio dovoljan za osvajanje srebrne medalje, već je takođe postavio novi nacionalni rekord i doneo joj normu za učešće na Olimpijskim igrama u Parizu. Ovo je još jedan u nizu impresivnih rezultata koje je postigla ova talentovana sportistkinja.

Nažalost, sjaj trenutka kada je Adriana postavila novi rekord pomutili su reditelji prenosa. Dok je Vilagoš stajala na "crti" spremna za svoj istorijski hitac, fokus prenosa neočekivano je prebačen na trku. Ovaj propust izazvao je ogorčenje kako kod publike u Srbiji, tako i širom Evrope. Čak i sam komentator je izrazio nezadovoljstvo ovakvim potezom, nazivajući ga pravim skandalom. Navijači su bili uskraćeni za pravi spektakl sve do trenutka kada je, sa značajnim zakašnjenjem, konačno prikazan istorijski hitac naše Adrijane.

Vilagoš je svojim impresivnim rezultatima i talentom postala jedno od najsvetlijih imena srpske atletike. Njen uspon i postignuća na međunarodnoj sceni obećavaju sjajnu budućnost za srpski sport. Sa osvojenom srebrnom medaljom i novim nacionalnim rekordom, Vilagoš je još jednom potvrdila svoj status jedne od najperspektivnijih atletičarki u Evropi. Sledi joj uzbudljiva karijera i očekujemo još mnogo velikih dostignuća od ove mlade sportske zvezde.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading