ZAVIJORILA SE SRPSKA ZASTAVA USRED AMERIKE! Borković dostojno PREDSTAVLJAO svoju državu!

Autor:

Sport

09.06.2024

12:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Fenomenalna vožnja najboljeg balkanskog automobiliste.

ZAVIJORILA SE SRPSKA ZASTAVA USRED AMERIKE! Borković dostojno PREDSTAVLJAO svoju državu!

Foto: Martin Trenkler

Dušan Borković, najbolji srpski i balkanski automobilista, predstavio je Srbiju na najvišem nivou FIA svetskog automobilizma u Sjedinjenim Američkim Državama.

Uprkos izazovima sa kojima se susrela fabrika Honde, za koju Borković vozi od ove godine, Dušan je demonstrirao svoju borbenost i odlučnost u duelima sa najboljim fabričkim vozačima sveta.

Tokom ovog vikenda, ceo tim Honde se suočio sa izazovima u podešavanju automobila na stazi u Americi. Tehnički sport trkanja zahteva visoku tehnologiju, taktiku i sreću, a za vrhunske rezultate potrebni su brojni testovi koje Borković nije stigao da ima s obzirom da se kasno priključio svetskom šampionatu.

Postignuti uspeh Dušana Borkovića na trkačkom postolju na svetskom nivou ističe koliko je veliki podvig postići ovakav rezultat. Velika je čast što je Borković pozvan da se pridruži fabričkom timu Honde ove godine, te što uživa veliko poštovanje i ravnopravan odnos na najvišem nivou svetskog automobilizma.

Borković uvek teži najvišim uspesima, ali istovremeno ističe Srbiju, svoje partnere i posebno Expo 2027 Beograd. Tim Borković već više od 10 godina radi na svetskoj promociji Srbije i planira da nastavi tako i ubuduće, prateći Dušanove dalje sportske uspehe.

Sledeća trka očekuje Borkovića u Brazilu od 19. do 21. jula, gde će imati priliku da se ponovo pokaže na svetskoj automobilističkoj sceni.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading