FINALE OSTALO SAMO SAN! Srpski reprezentativac stao u kvalifikacijama!

Autor:

Sport

09.06.2024

12:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako je postigao odličan rezultat, Slavko Stević nije uspeo da se plasira u borbe za medalje.

FINALE OSTALO SAMO SAN! Srpski reprezentativac stao u kvalifikacijama!

Foto: www.profimedia.rs

Na Evropskom prvenstvu koje se održava u Rimu, u skoku uvis, Srbija neće imati drugog predstavnika u finalu, jer je Slavko Stević završio takmičenje u kvalifikacijama.

Petostruki šampion Srbije i student koledža Luizijana nije uspeo da se plasira među najboljih 12, iako je iz prve uspešno preskočio visine od 2.07 i 2.12 metara. Nažalost, nije uspeo da ponovi najbolji rezultat sezone od 2.25 metara, te će morati da sačeka novu priliku kako bi to postigao.

Tokom današnjeg nadmetanja, Slavko je imao podršku Gorana Obradovića i selektora Edina Zukovića, koji su ga savetovali tokom takmičenja. Ipak, uprkos njihovoj pomoći, Slavko nije uspeo da se plasira u finale.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Goran Obradović

Ovo takmičenje predstavlja važan korak u karijeri mladog atletičara, a i pored neuspeha, iskustvo stečeno na Evropskom prvenstvu će mu sigurno biti od koristi u budućim izazovima.

Tokom prepodneva videćemo na borilištu još i Nikolu Kostića, koji će na teren u kvalifikacijama na 400 metara sa preponama.

Večeras na borilište izlazi Angelina Topić, takođe u disciplini skok uvis, koja će pokušati da osvoji neko od odličja i potvrdi fenomenalne rezultate od početka sezone. Nastup naslednice legendarnog Dragutina Topića očekuje se oko 20 časova i 30 minuta.

Podsetimo, Strahinja Jovančević je zbog povrede u jučerašnjem programu, odlučio da se povuče iz finalnog takmičenja. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading