UMRO TRENER ZVEZDE! Marakana zavijena u crno!

Autor:

Sport

07.06.2024

21:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mladi stručnjak preminuo u 44. godini.

UMRO TRENER ZVEZDE! Marakana zavijena u crno!

Foto: Starsport

Gasprom

Atletski klub Crvena zvezda je danas objavio tužnu vest o smrti Nevena Ranića, koji je bio istaknuti trener i potpredsednik kluba.

Ranić je preminuo u 44. godini, ostavivši neizbrisiv trag u svetu atletike i ostavljajući iza sebe nasleđe koje će se dugo pamtiti.

- Istaknuti trener i potpredsednik atletskog kluba Crvena zvezda Neven Ranić preminuo je u 44. godini - stoji u objavi crveno-belih na društvenim mrežama.

Neven Ranić je tokom svoje karijere bio trener državnih rekordera, učesnika evropskih i svetskih prvenstava, kao i nacionalnih prvaka. Njegov doprinos srpskoj atletici je neosporno značajan, a njegova posvećenost i strast prema sportu su bile inspiracija mnogima.

 

 

Ranićeva strast prema atletici nije bila samo profesionalne prirode, već je bila duboko ukorenjena u njegovom biću. Njegova posvećenost je bila vidljiva kroz rad sa sportistima i postizanje izuzetnih rezultata, ostavljajući neizbrisiv trag u srpskoj atletici.

Crvena zvezda je na svom Instagram nalogu objavila tužnu vest o Ranićevoj smrti, ističući njegovu neiscrpnu snagu, pozitivnu energiju i duboko razmišljanje koje je delio sa okolinom. Nevenov doprinos klubu i atletici je istaknut, a oproštaj od njega će biti osećajan i dubok.

Detalji o komemoraciji i sahrani Nevena Ranića biće objavljeni na sajtu i društvenim mrežama Atletskog kluba Crvena zvezda, omogućavajući svima koji su ga poznavali da odaju počast ovom velikanu atletike.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading