HLADI SE ŠAMPANJAC NA MARAKANI! GLAZER: Svi pričaju o proslavi titule, uzbuđen sam!

Autor: M. M.

Sport

04.05.2024

11:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Golman Zvezde euforičan.

HLADI SE ŠAMPANJAC NA MARAKANI! GLAZER: Svi pričaju o proslavi titule, uzbuđen sam!

Foto: Starsport

Izraelski golman Ormi Glazer ostavio je sjajan utisak posle nepunih godinu dana među stativama u Crvenoj zvezdi.

On je, podsetimo, stigao na Marakanu u transferu vrednom 1,2 miliona, a već u debitanstoj sezoni u crveno-belom uspeo je da dođe do šampionske titule.

Osim toga, na sebe je uspeo da skene pažnju brojnih klubova, pošto je bio verovatno najbolji u timu Zvezde u ne baš reprezentativnoj epizodi u ovogodišnjoj Ligi šampiona.

- Neverovatno... Prva godina u klubu i odmah trofej, ali ne želimo da se tu zaustavimo. Cilj je da osvojimo duplu krunu i svesni smo da je pred nama još jedna misija. Nema odmora, sad nastavljamo do kraja još jače. Što se utakmice tiče, primio sam gol, iako nisam imao mnogo posla, i gotovo da nisam imao kontakt sa loptom, a neprestano je padala jaka kiša. Nisam očekivao da primim gol, ali je rezultat najvažniji. Pričaju mi saigrači o tome da nas čeka sjajna proslava titule. Jedva čekam da vidim šta su nam to navijači spremili - rekao je Glazer. 
 
Za sjajnog čuvara mreže nema opuštanja. 
 
- Imamo slobodno do ponedeljka, pa se vraćamo sa istim ciljem, da svaku utakmicu do kraja sezone pobedimo. Cilj je dupla kruna, borićemo se da to ostvarimo - podvukao je Omri Glazer.

Crvena zvezda u narednom kolu plej-ofa u Superligi Srbije gostuje lučanskoj Mladosti u sredu od 18.30.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading