TRAGEDIJA: Zvezda NFL-a pronađena mrtva u svom domu - sumnja se na samoubistvo!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.04.2024

16:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imao je samo 28 godina.

TRAGEDIJA: Zvezda NFL-a pronađena mrtva u svom domu - sumnja se na samoubistvo!

Foto: pixabay.com

Sveće, ilustracija

Nekadašnji igrač američkog fudbala Kori Kaningem pronađen je u četvrtak mrtav u svom domu u Nju Džersiju, preneli su američki mediji.

Kako prenosi "RLS medija" u pitanju je samoubistvo.

Policija i Hitna medicinska pomoć su brzo reagovali nakon dojave o onesvešćenom čoveku na lokaciji, ali su po dolasku, zvaničnici otkrili Kaningema i odmah obavestili lekara. 

Po dolasku lekara, on je mogao samo da potvrdi smrt nekadašnjeg NFL igrača, a samo sat vremena kanisje njegovo telo je odnešeno iz kuće.

Foto: Rlsmedia.com/printscreen

Uzroci tragedije još uvek nisu utvrđeni

 

Kaningem je, osim po svojoj NFL karijeri, bio poznat i po svojim preduzetničkim naporima, jer je bio registrovani agent za "K5 LOGISTICS LLC", kompaniju sa sedištem u Nju Džersiju koju je registorvao početkom meseca novembra prethodne godine, a sedište firme bilo je prijavljeno na adresi Kaningenovog doma.

Odmah nakon prvih vesti o smrti NFL igrača, ispred njegovog doma su počeli da se okupljalju članovi porodice, ali i poštovaoci lika i dela Korija Kaningema.

Kaningem je ima zapaženu NFL karijeru. Sve je počelo 2018. godine u redovima Arizona Kardinalsa, da bi kasnije nastupao i u opremi Nju Ingland Patriotsa i Njujork Džajantsa. Međutim, usled čestih povreda nije pružio ono što se od njega očekivalo,

Treba podsetitit da je Kaningem jednogodišnji ugovor sa ekipom Njujork Džajantsa vredan 1.080.000 dolara, što je obećavalo njegov veliki povratak na teren, ali je tragina smrt prekinula nastavak jedne svakako uspešne NFL karijere.

Takođe treba napomenuti da policija još uvek nije javnosti obelodanila razloge zbog kojih je došlo do smrti.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading