NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Gore društvene mreže - "Boginja Instagrama" ponovo oduševila fanove!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.04.2024

10:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njene fotografije gledate na sopstvenu odgovornost.

NIJE ZA ONE SA SLABIM SRCEM: Gore društvene mreže - "Boginja Instagrama" ponovo oduševila fanove!

Foto: Instagram.com/kaylasimmmons

Kajla Simons, poznata kao "boginja Instagrama", još jednom je oduševila svoje fanove svojom zanosnom figurom i neverovatnom pojavom.

Pozirajući u svojom tipičnom zavodljivom maniru, "najseksipilnija odbojkašica na svetu" je izazvala oduševljenje svojih obožavalaca. Sa napućenim usnamau uskoj zelenoj majici na kojoj domonira natip "Brazil" i zastava ove južnoameričke države, Kajla je raspametila sve ističući u prvi plan struk i kukove.

Uz navedenu fotografiju Kajla je napisala:

- Bokovi ne lažu - na šta su se ređali komentari oduševljenih fanova.

Komentari tipa "Boginja Instagrama"; "Da, ne lažu!", "Zeleno je moja omiljena boja.", nizali su se kao na traci.

 

 

Vatrena plavuša je jedna od vodećih sportskih influenserki i privukla je veliki broj vernih pratilaca na internetu. Samo na Instagramu, ima milion pratilaca koji je redovno oduševljava provokativnim fotografijama. Nedavno je privukla pažnju svojih fanova slikajući se pod tušem, a takođe je nosila i izazovni donji veš, pokazujući svoju samouverenost pred kamerom.

Kajla, koja je poznata po otkrivanju nekonvencionalnih segmenata svog života, pokazala je da je i te kako spremna da istražuje granice i izazove koje donosi popularnost na društvenim mrežama. Njena hrabrost i samopouzdanje su je učinili ikonom stila i lepote, a njen uticaj na društvenim mrežama je neprikosnoven.

Nedavno smo imali priliku Kajlu i da vidimo u serijalu fotografija u prirodi, okruženu slikarskim bojama, a pozirala je noseći tamnu majicu koja slabo prekriva velike grudi i plavi teksas šorts, uz veliki osmeh i komentar "Proleće je stiglo".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading