VRAĆAM SE JOŠ JAČI: Sjajni Argentinac se javio iz bolnice - operativni zahvat je bio neizbežan! (FOTO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

26.04.2024

15:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegov povratak sa nestrpljenjem iščekuju i u Čelsiju i u redovima argentinskog nacionalnog tima.

VRAĆAM SE JOŠ JAČI: Sjajni Argentinac se javio iz bolnice - operativni zahvat je bio neizbežan! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Argentinci na dodeli trofeja

Čelsi će biti bez svog dragocenog veziste Enca Fernandeza do kraja sezone jer je morao da podvrgne operaciji prepona.

Fernandez je igrao prvo poluvreme u teškom porazu od 5:0 protiv vodećeg tima Premijer lige, Arsenala, pre nego što je zbog bolova morao da napusti igru.

- Moja operacija je bila uspešna. Morao sam da prođem kroz sve ovo pošto već šest meseci trpim bol. To je nešto što sam mogao da izbegnem uz stalno primanje tretmana kroz injekcije i lekove, ali pre nekoliko nedelja, bol je počela da bude intenzivnija i uprkos svim naporima, stanje samo se pogoršavalo kako sam nastavljao da treniram i igram, ali nisam želeo da propustim utakmice. Kad god igram u Čelsijevom dresu, ili za reprezentaciju, uvek se trudim da dam sve od sebe uprkos svemu, ali više nisam mogu da podnesem. Vratiću se brzo i još jači - istkao je sjajni argentinac iz bolničke postelje.

 

 

Fernandezova odlučnost da izdrži bol i nastavi da igra uprkos povredi pokazuje njegovu posvećenost igri. Njegova odluka da se podvrgne operaciji uprkos odbijanju da propusti utakmice ističe ozbiljnost njegovog stanja i njegovu krajnju posvećenost povratku u punu formu.

Treba podsetiti da se krajem prošle godine, Fernandez takođe suočio sa problemima u preponama. U argentinskoj reprezentaciji se nadaju da će se oporaviti na vreme i da će nastupiti u Kopa Amerika, koji je na programu u junu i julu ove godine u Sjedinjenim Državama. Dobro je poznato koliko njegovo prisustvo znači argentinskom nacionalnom timu, tako da bi odsustvo svakako predstavljalo veliki hendikep.

U međuvremenu, londonski Čelsi trenutno zauzima deveto mesto na tabeli Premijer lige i bez Argentica će teško uspeti da ostvare plasman na međunarodnu scenu za narednu takmičarsku godinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading