IVANA ŠPANOVIĆ SE SMEJE, SADA JE NEMANJA RAZLOG: Atletičarka podelila sliku sa posebnog mesta

Autor:

Sport

03.04.2024

14:41

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije krila zadovoljstvo, sve je ovekovečeno.

IVANA ŠPANOVIĆ SE SMEJE, SADA JE NEMANJA RAZLOG: Atletičarka podelila sliku sa posebnog mesta

Foto: Starsport

Ivana Španović se ponovo smeje posle razvoda, a jedan od "krivaca" je Nemanja Matijašević. Naime, otkako se razvela od fitnes trenera Marka Vulete, naša najbolja atletičarka je dala sebi oduška i počela da se viđa sa sebi dragim ljudima, paralelno trenirajući i dižući formu za Olimpijske igre u Parizu gde će pokušati da napadne zlato, a onda verovatno da okači sprinterice o klin i ode u penziju.

Kao i pre dvonedeljnih priprema na Mauricijusu, tako je Ivana nastavila i posle da se druži samo sa ljudima koji još prijaju, a jedan od njih je i naš uspešni paraolimpijac Nemanja. Njih dvoje su se sreli na njima posebnom mestu, u atletskoj dvorani u Beogradu, a onda je zajednička fotografija osvanula na Instagramu.

Foto: instagram.com/ivanaspanovic

Nemanja i Ivana na treningu

- Iiiii, seci - napisao je Nemanja uz sliku aludirajući na rečenosu koju izgovaraju filmski reditelji kada žele da se uhvati neki kadar.

Što se Nemanje tiče, on vizu za OI ostvario osvajanjem bronze na Svetskom prvenstvu u paraatletici, koje je održano baš u Parizu od 9. do 17. jula 2023.. On je tamo u disciplini skok u dalj (T47) doleteo do 7,05 metara i tako se kvalifikovao za Paraolimpijske igre u Parizu 2024.

Nema sumnje da će Ivana i Nemanja druženje nastaviti i do odlaska u Pariz, na Olimpijske igre i na Paraolimpijske igre. Naime, one se održavaju u različito vreme pa će tako Španovićeva u Gradu svetlosti biti na igrama koje traju od 26. jula do 11. avgusta, a Matijašević na Paraolimpijadi koja je na programu od 28. avgusta do 8. septembra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading